dilluns, 3 de maig del 2010

REMUNTADA DELS CAMPIONS AL MUNICIPAL DE BATEA EN UNA SEGONA PART DE FUTBOL TOTAL DELS JESUSIMARIENCS

Dues parts ben diferenciades les que es van poder veure ahir al municipal de Batea. La primera part va ser de clar domini local per la major intensitat dels seus jugadors davant d'un jesús i maria apàtic i poc motivat. Els locals es van avançar al minut 5 quan Jelthi es desfeia de Pedro i feia la passada de la mort a Abdul que feia pujar el primer al marcador. Els visitants van intentar reaccionar i al minut 10 va arribar una jugada molt discutida quan Dani marcava amb una rematava a l'interior de l'àrea després d'una falta treta per Jefrey que era anul.lada incomprensiblement per l'àrbitre del partit. Els locals continuaven pressionant i una passada a l'espai d'Edgar deixava sol a Esteban que es desfeia de Joan i feia el segon al minut 27. Minuts després (29') Ferreres es quedava sol davant del porter local i la seva rematada era rebutjada amb el peu. Els locals més posats continuaven arribant a l'àrea visitant i Jelthi es desfeia de Mateo i Joan i feia el tercer per als locals al minut 41 de partit.

La segona part va ser totalment diferent. Els visitants van realitzar canvis i van tenir molta presència ofensiva a l'àrea local. Moltes arribades que van propiciar quatre gols i ocasions clares. Dani feia el primer amb una rematada de cap al minut 65 després d'un còrner tret per Jefrey. Minuts després (70') Esmel "robava" una pilota i es presentava sol davant del porter local i li creuava la pilota. La pressió visitant era angoixant i els locals es defensaven com podien. Al minut 80 arribava l'empat després d'una pentinada de Ferreres a falta treta per Albert que controlà Dani a l'interior de l'àrea i afusellà al porter local. I finalment en plena pressió visitant arribà la jugada del partit al minut 88 amb una passada a l'espai d'Abdelassis a Jefrey que realitza una espectacular jugada amb dribbling sobre un defensa local i li va fer la passada de la mort a Ferreres que amb una forta canonada feia pujar el quart al marcador. Finalment els campions remuntaven un partit amb una segona part que expressa el que ha sigut aquest equip durant tota la temporada!!!!!

ALINEACIONS:

CF BATEA: Àlex, Anton, Edgar, Roger (Miquel), Jelthi, Bernabé, Esteban, Aguiló, Miki (Fidelis), Adbul i Adrià.

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Pedro (Josep Mª), Sebas (Iku), Jefrey, Mathieu (Esmel), Òskar (Miguel), Abdelassis, Mateo i Ferreres.

TARGETES:

Grogues per a Jelthi, Esteban i Aguiló del CF Batea.

Grogues per a Joan, Jefrey, Ferreres i Iku de la UD Jesús i Maria.

GOLS:

1-0 minut 5 Abdul
2-0 minut 27 Esteban
3-0 minut 41 Jelthi
3-1 minut 65 Dani
3-2 minut 70 Esmel
3-3 minut 80 Dani
3-4 minut 88 Ferreres

Àrbitre: Álvaro Cesar Diaz Moniz