dilluns, 17 de maig del 2010

NOVA VICTÒRIA DELS JESUSIMARIENCS AL MUNICIPAL DE MASDENVERGE QUE ELS FA SUPERAR LA XIFRA DE PUNTS ...

... DE L'HISTÒRIC SANTA BARBARA (83 punts) AIXÍ COM LA BARRERA DELS 100 GOLS.

Els jesusimariencs van presentar al municipal de Masdenverge un equip ple de rotacions a l'igual que en les darreres setmanes. Cal destacar el debut aquesta temporada a la porteria del juvenil Albert Fatsini que amb disset anys va tenir una bona actuació sobretot a la segona part. El partit va ser molt entretingut amb ocasions a les dues porteries i la major efectivitat dels visitants van fer que s'emportessin una merescuda victòria. La primera part començà amb un ritme trepidant i va ser el davanter local Felip qui tindria la primera ocasió al minut 4 quan la seva rematada amb el cap s'estavellava al travesser de la porteria visitant. Tot seguit els visitants van replicar i Ivan (8') tindria la primera després de retallar a un defensa i xutar per sobre de la porteria local. Al minut 12 arribava el primer gol local després d'una errada del defensa visitant Albert amb una mala cessió al porter Fatsini que era interceptada per Pau i amb una precisa vaselina introduïa l'esfèric a la porteria visitant. Els visitants van prémer l'accelerador i el Killer Ferreres empatava al minut 20 amb una rematada a còrner tret per Jefrey. El partit continuava intens i amb ocasions per als dos equips i seria de nou Edu qui avançaria als locals al minut 44 amb una rematada amb el cap a l'interior de l'àrea petita després d'un out. La primera part acabava amb un parcial de dos a un per als locals.

A la segona part es va repetir la gran imatge del municipal de Batea i els jesusimariencs van tenir una fulgurant reacció amb tres gols. El primer al minut 60 després d'una gran recuperació de pilota del millor jugador del partit Esmel al vèrtex de l'àrea i fent "la passada de la mort" a Ivan que sol feia pujar l'empat provisional al marcador. Minuts després (73') Ferreres feia el tercer amb un espectacular control i rematada per tot l'escaire després d'una gran passada d'Iku. Finalment Ivan al minut 90 feia el quart i definitiu després de transformar un penal comès sobre ell mateix. Els locals a partir del 2 a 3 van intentar reaccionar però una férrea defensa i un segur Fatsini ho van evitar. Cal destacar una gran intervenció al minut 76' a xut d'Iniesta. Finalment el partit acabava amb el definitiu 2 a 4 per als visitants.

ALINEACIONS:

CF MASDENVERGE: Rafel, Juan Carlos, Santi (Jose Manuel), Iniesta, Robert, Edu, Josep, Pau (Gilabert), Felip (Israel), Hierro i Marc (Domi).

UD JESÚS I MARIA: Fatsini, Albert, Dani (Mateo), Pedro, Esmel, Ivan, Jefrey, Mathieu (Abdelassis), Òskar (Aleix), Iku i Ferreres.