dimarts, 25 de maig del 2010

VINT MINUTS DE FUTBOL DE SOMNI DELS JESUSIMARIENCS TRUNQUEN LES POSSIBILITATS DE PROMOCIÓ DEL CE OLÍMPIC MÓRA D'EBRE

Els jesusimariencs van sortir a per totes deixant de banda totes les especulacions que havien sorgit durant la setmana i van demostrar qui són els campions. Al minut 3 gran intervenció de Marc a una forta rematada d'Iku amb el peu a l'interior de l'àrea petita a passada de Ferreres. Tot seguit al minut 5 còrner marca de la casa de Jefrey i Iku lliure de marca feia el primer amb una precisa rematada de cap. Els partidalencs jugaven de memòria i arribaria "el gol del campionat" al minut 10 amb una gran triangulació de fins a set jugadors blanc i vermells al primer toc que culminava Jefrey amb una forta canonada impossible per a Marc (gol que no ens cansariem de veure). Els mórencs amb el resultat desfavorable van estirar línies i van tenir dues opcions amb rematades de Jacob de falta amb gran intervenció de Joan al minut 23 i posteriorment amb un xut d'Ivan Lagunas al minut 27 aturat per Joan. Els locals ben posats continuaven arribant a la contra i fins i tot els seria anul.lat un gol al minut 35 al killer Ferreres quan rematava després d'un control amb el pit a falta treta per Ximo. Al minut 42 arribava l'únic gol morenc amb un xut d'Emilio que botava davant de Joan i el sorprenia. La primera part va acabar amb el parcial de 2 a 1 per als locals.

La segona part començà amb un Olímpic pressionant conscient del que es jugava i un Jesús i Maria replegat amb contres molt perilloses. Els mórencs van tindre l'oportunitat més clara al minut 57 amb un llançament de Musta que s'estavellava al pal. Jefrey al minut 63 sol davant de Marc i després d'una gran passada a l'espai de Sebas tindria la sentència però la seva vaselina es perdia pel costat del pal esquerre de la porteria morenca. Minuts després 67' els visitants es quedaven amb 10 per expulsió de Musta després de trepitjar voluntàriament a Ferreres quan estava al terra després de que hagués sofert una falta. Al minut 78 arribaria la sentència del partit quan després d'una gran triangulació entre Iku i Esmel deixava sol a aquest davant de Marc, al qual superava i era objecte d'un clar penal que seria tranformat pel pitxitxi Ferreres (el seu 29è gol). Posteriorment (81') l'Olímpic es quedaria amb nou jugadors per expulsió de Jacob per continues protestes a l'àrbitre. D'aqui fins al final el resultat ja no es mouria i els partidalencs sumaven la setzena victòria com a locals en disset partits disputats.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel, Sebas (Mathieu), Ivan (Òskar), Jefrey, Miguel (Aleix), Iku i Ferreres (Josep Mª).

CE OLÍMPIC MÓRA D'EBRE: Marc, Edgar, Palau, Emilio (Mola), Santi (Fèlix), Agustí, Ivan, Musta, Galende; Saladie i Jacob.