diumenge, 30 de maig del 2010

LA UD JESÚS I MARIA PATEIX LA PRIMERA DERROTA DE LA TEMPORADA COM A VISITANT AL MUNICIPAL DE LA CALA EN UN TÍPIC PARTIT DE CLOENDA DE TEMPORADA

La major efectivitat dels caleros van fer que s'emportessin la victòria en un partit travat i alhora disputat amb poques ocasions de gol.

Durant els primers quinze minuts els blanc i vermells van portar el pes del partit. Jefrey amb dues faltes des de la frontal de l'àrea tindria les primeres ocasions però un segur Ivan les va aturar. Els visitants van protestar al minut 13 un inexistent fora de joc d'Ivan Fumadó quan es quedava sol davant del porter local després d'una magnífica assistència de Jefrey. Al minut 17 arribava el primer gol local amb una ràpida contra que finalitzava Murillo després de desfer-se d'Aleix i posar la pilota a l'escaire de la porteria defensada per Joan. Els visitants van intentar reaccionar però els locals es mantenien ferms en darrera i sortien a la contra i en una d'aquestes Manel va perdonar sol davant de Joan (35'). La primera part acabava amb un parcial d'un gol a zero per als locals.

La segona part va seguir la mateixa tònica que la primera. Ferreres va tindre l'empat quan després d'un impressionant xut de Ximo des de fora de l'àrea refusat in extremis per Ivan fallava sol a l'interior de l'àrea petita (53'). Minuts després (65') Jefrey perdia la pilota al centre del camp i Murillo feia una passada a l'espai a Jordi Rovira que el deixava sol davant de Joan i li creuava la pilota fent el segon per als locals. Els canvis introduïts pels visitants els van donar un nou aire i van insistir davant d'una férrea defensa local. Ferreres tindria una nova ocasió (74') però la seva rematada a la mitja volta sortia per sobre de la porteria defensada per Ivan. Finalment (87') Ferreres marcaria després d'un clar penal comés sobre Jefrey per part del defensa local Menut i aconseguiria el seu gol número 30 del campionat. El partit acabaria amb el resultat final de 2 a 1.

ALINEACIONS:

SCER L'AMETLLA DE MAR: Ivan, Pagà, Sam, Callau, Menut, José Mari (Balfegó), Jerez (Brokiskau), Brull, Manel (Vila), Morillo i Galdiri (Rovira).

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani (Josep Mª), Ximo, Esmel, Aleix (Mathieu), Ivan (Òskar), Jefrey, Miguel (Pedro), Iku i Ferreres.

TARGETES:

Groga per a Galdiri de la SCER L'AMETLLA DE MAR.

Expulsió per doble amonestació a Menut (87') de la SCER L'AMETLLA DE MAR.

Grogues per a Dani, Ximo i Ivan de la UD JESÚS I MARIA.

GOLS:

1-0 minut 17 Morillo
2-0 minut 65 Rovira
2-1 minut 87 Ferreres

Àrbitre: Daniel Cañabate Matas.

ACTES PER ALS MESOS DE JUNY i JULIOL:

Dies 5-6 i 12-13 de juny LA UD JESÚS I MARIA disputarà la segona eliminatòria de la COPA CATALUNYA: el sorteig es celebrarà el proper dilluns dia 31 de maig a les 18,45 hores a la FCF (Barcelona).

Dia 6 de juny a partir de les 0 hores i fins a les 5 de la matinada FESTA AMB DJ'S AL PARC DEL RIU DE JESÚS I MARIA amb el gran TONI RICO: esteu tots convidats.

Dies 18, 19 i 20 de juny VIATGE DE FI DE TEMPORADA A BENIDORM.

Dia 3 de juliol FESTA DE CLOENDA DEL FUTBOL BASE (entrega de trofeus) I CELEBRACIÓ DE L'ASCENS DEL PRIMER EQUIP AL PARC DEL RIU AMB ESMORZAR, DINAR, SOPAR, BALL I FESTA JOVE PER A TOTS ELS ASSISTENTS: esteu tots convidats.