dilluns, 26 d’abril del 2010

LA RESSACA DEL DIES DE FESTA VA PASSAR FACTURA A LA UD JESÚS I MARIA...

... QUE VA PERDRE EL PRIMER PARTIT DE LLIGA DAVANT D'UN CE PERELLÓ MOLT EFECTIU.

Davant d'un camp de l'Aube espectacular i amb molta gent els locals van caure davant d'un equip que és jugava molt. No va ser perquè els locals no ho intentessin, van disposar de moltes i clares ocasions però un gran Gallego i la manca de punteria van evitar que es fessin més gols. Iku al minut 3 va tenir la primera per als locals quan la seva rematada sol a l'interior de l'àrea petita amb el cap va ser rebutjada amb una espectacular parada del porter visitant. Minuts després (5') Ferreres rematava de nou amb el cap després d'un còrner tret per Jefrey i la pilota sortia fregant el pal de la porteria perellonenca. El CE Perelló es va començar a estirar i amb tres xuts en vint minuts en va tenir prou per sentenciar el partit. Moreno al minut 20 i en posició "dubtosa" a l'interior de l'àrea local aprofitava un refús de Joan després d'un remat amb el cap d'un jugador perellonenc. Narcís al 27 feia el segon amb una rematada creuada després d'una centrada d'Anderson i finalment Tudela al minut 30 feia el tercer amb un espectacular llançament de falta. Entre tant, els locals "marraven" clares ocasions per part de Miguel al minut 23 després d'un fort xut aturat per Gallego, Ivan al minut 25 després d'una gran triangulació de la davantera local amb una rematada creuada amb gran intervenció de Gallego, Iku al minut 35 amb rematada amb el cap fregant el pal esquerre de la porteria de Gallego i finalment Esmel al minut 40 quan sol davant de Gallego no va aprofitar el seu refús a boca de canó. La primera part acabava amb un parcial de 0 a 3.

La segona part començà com la primera i els locals retallaven distàncies per mediació d'Ivan al minut 47 amb un fort xut després d'una gran paret amb Jefrey. Els locals van assetjar la porteria perelloneca amb molts de xuts i contínues arribades davant d'un Gallego espectacular. El Perelló replegat intentava sortir a la contra i en una d'aquestes Jonathan s'aprofitava d'un greu error de l'àrbitre a l'aprofitar-se d'una pilota que havia sortit fora de la línia de banda i es presentava sol davant de Joan i feia el quart per als visitants (65'). Els local no van afluixar i Jefrey amb un gran xut de fora de l'àrea que va entrar per l'escaire feia el segon per als locals al minut 70. Minuts després de nou forta pressió dels locals per retallar distàncies amb de nou clares ocasions però el Perelló rematava la feina al minut 86 quan de nou Narcís feia el cinquè i definitiu després d'un mal refús de Joan a còrner tret per Tudela. Fins al final els locals disposarien de noves ocasions per retallar distàncies però la sort d'altres jornades no els va acompanyar.

Després del partit es va fer l'ofrena a la Verge de l'Assumpció amb gran assistència de públic i rua pels carrers de la població amb molts de vehicles acompanyant als campions. GRACIES A TOTS PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!!!!

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert (Abdelassis), Dani, Ximo (Pedro), Esmel (Òskar), Sebas, Ivan (Mathieu), Jefrey, Miguel (Aleix), Iku i Ferreres.

CE PERELLÓ: Gallego, Tudela, Montes (Brayan), Domènec, Fouad, Anderson (Ivan), Vicent, Jonathan (Boyer), Àlex (Dani), Moreno (Oriol) i Narcís.