dilluns, 12 d’abril del 2010

Nova victòria dels jesusimariencs al fortí de l'Aube que els situa a dos punts de l'ascens a la primera territorial.

Set mesos de competició (11 de setembre-11 d'abril) i després de 27 partits disputats l'equip blanc i vermell continua invicte en una temporada històrica per a l'entitat esportiva més antiga del municipi de Deltebre.

El partit no va ser gens fàcil davant d'un filial del Remolins Bítem molt ben plantat al terreny de joc, amb molta agressivitat i amb bones triangulacions i arribades amb perill a la porteria defensada per un extraordinari Joan.

Els locals van acusar les dues setmanes d'inactivitat (partit no jugat a l'Aldea i descans per Pasqüa) i van sortir un pèl relaxats. No obstant això, Miguel en una contra al minut 8 va efectuar una centrada que fou refusada per un defensa visitant quan Ferreres es trobava sol a boca de canó. Esmel al minut 15 es quedava sol davant de Nando i la seva rematada era treta amb el peu pel porter visitant. A partir d'aquest minut els de Bítem van controlar el partit i Sisco Balagué amb un fort xut des de la frontal de l'àrea els avançava al minut 24 amb una contra molt ràpida a passada de Pulgarin. Minuts després (28') David Martínez tenia el segon quan es quedà sòl davant de Joan i la seva rematada era treta amb una espectacular mà. Els locals es van ficar de nou les piles i al minut 34 arribà la jugada del partit quan Sebas controlà la pilota al centre del camp, driblà fins a quatre adversaris i efectuà un xut des de fora de l'àrea que es va introduir a l'esquerra de la porteria defensada per Nando. Tot seguit (36') Jefrey envià la pilota a la base esquerra de la porteria defensada per Nando i finalment Ferreres (41') efectuava una rematada amb el cap amb gran intervenció del porter visitant. La primera part acabava amb un parcial d'empat a ú.

La segona part va ser un atac i gol dels jesusimariencs amb un espectacular Nando que va evitar una golejada d'escàndol, amb parades amb les mans, peus, etc... Els de Bítem van tancar-se al darrrera davant de la forta pressió local i no van efectuar cap xut a la porteria defensada per Joan. Jefrey tindria la primera al minut 48 amb una falta molt ben executada que sortia llepant el pal dret de la porteria de Nando. Ferreres al 55' es quedava sol davant de Nando li la seva passada era tallada per un defensa visitant quan Miguel tot sol només li calia empènyer la pilota. Dani (63') veia com la seva forta rematada amb el cap era refusada espectacularment per Nando quan entrava per tot l'escaire. Iku (68') efectuava una rematada excessivament creuada amb el cap després d'un còrner tret per Jefrey. Ivan (71') enviava directament la pilota a la creueta després d'un còrner tret per ell mateix i finalment Ferreres (75') feia el gol de la victòria després d'una gran passada del capità Albert que l'habilitava sol davant de Nando i li picava la pilota per sobre davant d'una afició partidalenca totalment embogida. D'aquí fins al final els de Bítem ho van intentar sense crear perill amb centrades a faltes comeses pels locals i els jesusimariencs a la contra van disposar d'una darrera i claríssima ocasió al minut 90 quan primer Ivan i després Ferreres sols davant de Nando efectuaven dues rematades a boca de canó que eren refusades amb els peus. Finalment el partit va acabar amb victòria local per dos gols a un.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel, Sebas (Abdelassis), Jefrey (Pedro), Miguel (Òskar), Mateo (Ivan), Iku i Ferreres.

UE REMOLINS BÍTEM B: Nando, Pau, Àlex (Zaragoza), Arasa, Lluís, Héctor (Sisco Faiges), David, Víctor, Sisco Balagué, Esmel (Ndiaye) i Pulgarin (Pallarés).

TARGETES:

Grogues per a Dani, Òskar i Ivan de la UD Jesús i Maria.

Grogues per a Pau, Àlex i Pulgarin de la UE Remolins Bítem B.

GOLS:

0-1 minut 24 Sisco Faiges
1-1 minut 34 Sebas
2-1 minut 75 Ferreres

Àrbitre: Sergi Canes Miró.