dilluns, 19 d’abril del 2010

LA UD JESÚS I MARIA TORNA A LA PRIMERA TERRITORIAL...

DESPRÉS DE 34 ANYS AL MUNICIPAL DE VILALBA DELS ARCS AMB UN GOL DEL KILLER FERRERES A DOS MINUTS DEL FINAL!!!!!!!!!!

Treball, sacrifici, il.lusió, sentiment, estima als colors, companyerisme, etc.... són alguns trets que descriuen la memorable temporada dels jugadors blancs i vermells que per mèrits propis i sense dependre de tercers han aconseguit un ascens històric a la primera territorial.

El partit disputat ahir a la tarde a Vilalba va ser un partit molt travat amb continues faltes i interrupcions provocades per un no molt bon arbitratge que va condicionar en tot moment el joc dels dos equips. La primera part va ser de respecte per la trascendència del resultat per a uns i altres. Els locals van gaudir d'una molt bona ocasió al minut 30 quan Ximo va treure de baix dels pals un xut enverinat del local Salva. Els partidalencs van tindre la seva oportunitat per mediació de Ferreres quan sol al segon pal rematava creuat després d'una falta treta per Ximo.

La segona part va ser de molt més intensitat amb un jesús i maria que va anar a buscar la victòria des del principi. Ferreres tindria la primera amb una rematada al minut 48 que sortia fregant l'escaire dret de la porteria defensada per Fontanet. Minuts després (52') Mateo rematava amb el cap un còrner tret per Jefrey i de nou sortia la pilota fregant l'escaire esquerre de la porteria local. Montesó al minut 54' amb un mal refús va estar a punt de fer-se un gol a pròpia porta. Jefrey minut 62' després de desfer-se de tres adversaris amb una espectacular jugada rematava amb gran intervenció del porter Fontanet. S'arribà al minut 75 quan Ivan efectuà un llançament de còrner directe i el local Tabola va treure la pilota amb la mà amb un clar penal nou xiulat a favor dels jesusimariencs. Minuts després 85' els locals es quedaren amb deu jugadors per expulsió de Tabola després d'una greu entrada sobre Jefrey. La insistència visitant va tindre el seu premi al minut 88 quan una centrada d'Ivan des de la dreta fou rematada amb el cap per Dani al segon pal i Ferreres amb el canó a punt només li va caldre empènyer la pilota a l'interior de la porteria local amb gran explosió d'alegria de jugadors i públic visitant que van envair el terreny de joc.

Finalment el partit va acabar amb aquest resultat i els BLANCS I VERMELLS SÓN EQUIP DE PRIMERA A MANCA DE SIS JORNADES PER AL FINAL!!!!!!!!

ALINEACIONS:

CF VILALBA: Fontanet, Veri (Oriol), Rafel, Asin, Salva, Tabola, Monteso, Arenós, Vanilson (Arrufat), Àlex Peña i Enric.

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel, Sebas (Mathieu), Jefrey (Òskar), Miguel (Abdelassis), Mateo, Iku (Ivan) i Ferreres (Pedro).

TARGETES:

Grogues per a Asin, Salva i Montesó del CF Vilalba.

Expulsió per doble amonestació a Tabola 75' del CF Vilalba.

Grogues a Ximo, Ferreres, Pedro, Mathieu i Aleix de la UD Jesús i Maria (tots ells per celebrar el gol de l'ascens).

GOLS:

0-1 minut 88 Ferreres

Àrbitre: Juan Miguel Gómez López.



RELACIÓ D'ACTES PREVISTOS PER AL PROPER DIUMENGE (S'HAURÀ DE CONFIRMAR).

17 HORES PARTIT UD JESÚS I MARIA - CE PERELLÓ AMB PASSADIS DE TOT EL FUTBOL BASE ALS CAMPIONS

19,30 HORES OFRENA DEL TÍTOL A LA VERGE DE L'ASSUMPCIÓ AMB PARLAMENTS DELS CAPITANS, ENTRENADOR, PRESIDENT, ALCALDE I MOSSÈN.

20,30 HORES RUA PELS CARRERS DEL POBLE

QUEDARÀ PER CONFIRMAR UNA ALTRA DATA PER CELEBRACIÓ POPULAR AMB SOPAR I BALL.