dilluns, 18 d’abril del 2011

PARTIDÀS DEL JESÚS I MARIA DAVANT D'UN GRAN CD ALCANAR (17 PARTITS SENSE PERDRE) EN UN AUBE PLE DE GENT I...

... QUE SERVEIX PER COMMEMORAR EL PRIMER ANIVERSARI DE L'ASCENS DE CATEGORIA

La tarde va ser immillorable i per començar es va homenatjar als prebenjamins i benjamins de la UD Jesús i Maria, campions dels seus respectius grups a la lliga organitzada pel Consell Comarcal del Baix Ebre.

Sortida en tromba dels partidalencs que es van topar amb un superespectacular Rodri, que va salvar al seu equip d'una pluja de gols durant els primers quinze minuts. Minut 3 gran jugada de Ferreres per la banda esquerra de l'atac local i la seva centrada no era aprofitada per mil.límetres per Geira amb Rodri totalment superat. Minut 6 espectacular xut de Jefrey des de la frontal de l'àrea i magistral intervenció de Rodri amb mà canviada. Minut 9 xut de Geira des de la frontal i de nou gran aturada de Rodri i minut 14 gran rematada de Xixo des de l'interior de l'àrea i el defensor canareu Trinquet la va rebutjar inextremis baix els pals. A partir d'aquí el partit es va equilibrar i els canareus en tot moment van buscar aprofitar la rapidesa del pitxitxi Òscar que va sofrir un marcatge espectacular per part d'Albert. Paulo va gaudir la millor oportunitat del visitants al minut 33 amb una rematada que va sortir llepant el pal esquerre de la porteria defensada per Enric. Minuts després (38') de nou Paulo rematava des de la frontal a la sortida d'un còrner i Ximo rebutjava la pilota amb una acció espectacular. Finalment la primera part acabava amb el resultat d'empat a zero gols.

La segona part va ser molt igualada amb ocasions a les dues porteries. Els canareus en van tindre dues per mediació de Moncho al minut 55 amb un mal control a l'àrea quan estava sol i Òscar al minut 61 amb una rematada desviada des de l'interior de l'àrea. La sortida d'un lesionat Pier (va jugar amb tres punts de sutura per una lesió que va patir treballant) al terreny de joc al minut 65 va ser clau i durant els minuts que va jugar va donar una nova classe magistral a l'Aube. Minut 70 espectacular passada a l'espai de Pier sobre Iku que el deixà sol davant de Rodri i de nou espectacular intervenció de Rodri. I finalment al minut 75 de nou espectacular passada de Pier a l'espai sobre Iku que esta vegada engaltava un fort xut que tocava al pal i s'introduïa al fons de la porteria defensada per Rodri baix el deliri de l'afició local en perfecta comunió amb el seu equip. Joan Esmel 80' de nou a passada de Pier engaltava un fort xut amb de nou gran intervenció de Rodri. Pier al minut 83 era objecte d'un clar penal que l'àrbitre incomprensiblement el treia fora de l'àrea (...de jutjat de guàrdia). Finalment, darrers minuts de pressió visitant amb continues pilotes penjades a l'àrea amb gran resposta d'Enric i la defensa local (impecables). Finalment el partit acabava amb el resultat final d'1 a 0 per als locals.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Enric, Albert, Ximo, Jordi Esmel (Dani), Aleix, Jefrey (Joan Esmel), Geira (Miguel), Xixo, Mateo, Iku (Marc Castells) i Ferreres (Pier).

CD ALCANAR: Rodri, Jan, Trinquet, Sisco, Ivan Romeu, Toni, Diatló (Blanco), Morralla, Paulo, Moncho (Adrià) i Òscar.

TARGETES:

Grogues per a Ximo i Pier de la UD Jesús i Maria.

Grogues per a Jan i Sisco del CD Alcanar.

GOLS:

1-0 minut 75 Iku.

Àrbitre: Alejandro Luque Aguilar.

LA UD JESÚS I MARIA US DESITJA UNES BONES PASQÜES A TOTHOM!!!!!

AVUI DIA 18 D'ABRIL ÉS PER A NATROS UN DIA MOLT ESPECIAL, FA UN ANY A LES 18,30 HORES FERRERES MARCAVA EL GOL DE L'ASCENS A VILALBA I 34 ANYS DESPRÉS TORNAVEM A LA PRIMERA TERRITORIAL DE MANERA IMMACULADA (28 PARTITS SENSE PERDRE)!!!!!