dilluns, 4 d’abril del 2011

JA HEM ACONSEGUIT EL NOSTRE OBJECTIU...

... 50 PUNTS A MANCA DE SET JORNADES PER A FINALITZAR EL CAMPIONAT EN L'ANY DE L'ASCENS I L'ANY QUE VE A SEGONA CATALANA, QUIN GRAN ÈXIT!!!!

GRÀCIES JUGADORS I GRÀCIES AFICIÓ QUE UNA JORNADA MÉS VA OMPLIR EL MUNICIPAL DE L'AMPOLLA

Gran partit dels jesusimariencs al municipal de l'Ampolla on es presentaven amb cinc baixes per lesions i sancions en un terreny de joc impracticable i on l'esforç i la gran qualitat de jugadors com Geira (el millor del partit) van fer decantar la victòria al seu favor. Els locals, conscients de que aquesta era una de les darreres possibilitats de salvació, van sortir amb un joc molt directe i Robert Cabrera al minut 3 feia lluïr a un segur Enric amb una falta des de la frontal amb gran intervenció del porter visitant. Els partidalencs poc a poc anaven controlant el joc i Iku al minut 10 es quedava sol davant de Mata i la seva rematada era aturada pel porter local. Seguien pressionant els visitants i al minut 25 arribaria el primer gol amb una passada a l'espai d'Iku a Joan Esmel que el deixava sol davant de Mata i la seva rematada s'introduïa a l'interior de la porteria local fent pujar el primer al marcador. Els locals van quedar molt tocats i el joc, degut al terreny de joc, sofria continues interrupcions. I arribaria el minut 44 quan Sebas feia una falta a Òscar Marin a l'interior de l'àrea i l'àbitre xiulava penal. Paco Casas el marrava enviant la pilota per sobre de la porteria defensada per Enric. La primera part acabava amb el parcial de zero a un per als visitants.

La segona part començava amb un control absolut dels visitants i Ferreres (50' i 52') amb ambdues ocasions no arribava per mil.límetres a passades a l'espai de Geira i Iku. Els locals continuaven amb un joc molt directe però la defensa visitant i Enric ho aturaven tot. Al minut 65 arribaria la jugada del partit amb una perfecta triangulació entre Ferreres, Iku i Geira qui feia una obertura a la banda, Joan Esmel centrava, Ferreres rematava amb gran intervenció de Mata i el rebuig era aprofitat per Geira que amb una gran "finta" feia llençar-se a Mata i li creuava la pilota per l'altre pal - QUIN GOLÀS- baix el deliri de l'afició partidalenca. A partir d'aquí els locals es van abocar amb un joc molt directe i els visitants continuaven generant perill amb contres molt ràpides. Finalment al minut 83 arribaria el gol local quan Beltran aprofitava un rebuig mort a l'interior de l'àrea petita i superava a Enric que tot i tocar la pilota no va poder evitar el gol. Els visitants gaudirien d'una nova ocasió al minut 92 quan Ferreres desaprofitava un penal que s'havia comès sobre ell mateix per una agafada de Toni a l'interior de l'àrea i no podia ampliar el marcador. Finalment el partit acabaria amb el resultat final d'1 a 2 per als visitants.

Destacar el debut dels juvenils Juan Cortés i Àlex Redó.

ALINEACIONS:

CF AMPOLLA: Mata, Fouad (Zaragoza), Toni, Perelló, Òscar, Jesús, Jordi, Roca, Casas, Manel Sol (Robert Beltran) i Robert Cabrera (Gilabert).

UD JESÚS I MARIA: Enric, Albert, Ximo, Jordi Esmel (Àlex Redó), Aleix, Sebas (Dani), Geira (Juan Cortés), Marc Castells, Iku, Ferreres i Joan Esmel (Miguel).