dilluns, 28 de març de 2011

ME PERMETREU QUE AVUI NO FACI LA CRÒNICA...

... PERQUÈ EL SENTIMENT DEL NOSTRE CLUB ES UNÀNIM D'INDIGNACIÓ I RÀBIA PER L'ACTUACIÓ DE LA TRIPLETA ARBITRAL I EN ESPECIAL DEL FAMÓS LINIER SR. PAVEL FERNANDEZ QUE COM NO LA VA TORNAR A LIAR A LES TERRES DE L'EBRE.

CONTRA AIXÒ "CAVERNA MEDIÀTICA DE VALLS" NO ES POT LLUITAR I L'ÚNIC QUE VOLEM DESTACAR DE NOU ES L'ACTITUT DELS NOSTRES JUGADORS QUE UNA VEGADA MÉS ES VAN DEIXAR LA PELL I LA DE LA NOSTRA AFICIÓ -LA MILLOR DEL MÓN- QUE VA OMPLIR DE NOU L'AUBE I ENS VA DONAR SUPORT EN TOT MOMENT.

PER LA MEVA PART I COM A ENTRENADOR I ENCARA QUE DIGUIN EL QUE VULGUIN DES DE VALLS, LAMENTAR L'ACTITUT VIOLENTA DEL SR. RAÜL LUCHA QUE AMB UN COP DE COLZE TOTALMENT VOLUNTARI VA DESPLAÇAR LA MANDIBULA A JEFREY PROVOCANT LA SEVA SUBSTITUCIÓ, LA TRENCADA DE LA BANQUETA VISITANT A COPS DE PUNY, ETC... PERÒ JA NO VAL LA PENA PARLAR DE RES MES....... AIXÒ SI, PÚBLICAMENT DIC EN VEU ALTA QUE SI L'AT. CAMP CLAR NECESSITA ELS PUNTS LA DARRERA JORNADA ELS GUANYARAN TRANQUILAMENT SENSE PROBLEMA!!!!!

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Jordi Esmel, Aleix (Dani), Sebas, Pier (Joan Esmel), Jefrey (Xixo) (Marc Castells), Geira, Mateo, Iku i Ferreres.

UE VALLS: Pablo, Omar (Oliver), Ike, Francesc (Òscar), Andreu (Manel Cazorla), Lucha I (Penco), Company, Lucha II, Lara (Guillen), Goma Camps i Herrero.

TARGETES:

Grogues per a Pier, Jefrey, Ferreres i Xixo de la UD Jesús i Maria.

Expulsió vermella directa a Mateo (11'), a Pier (78') des de la banqueta i a Didac (delegat) (78') de la UD Jesús i Maria.

Grogues per a Omar, Lucha I, Goma Camps, Boris i Isaac Fernández de la UE Valls.

Expulsió amb vermella directa a Herrero (8') de la UE Valls.

GOLS:

1-0 minut 23 Geira
1-1 minut 61 Cazorla
1-2 minut 73 Cazorla

Àrbitre: Josep Barceló.