dilluns, 14 de març de 2011

L'AGRESSIVITAT, LA VIOLÈNCIA I UN GRAN PORTER DONEN LA VICTÒRIA DEL SALOU A L'AUBE ON L'EQUIP LOCAL VA NOTAR LES ABSÈNCIES DE JUGADORS IMPORTANTS

Partit travat el què es va veure al camp de l'Aube, amb contínues interrupcions i moltíssimes targetes i on els jugadors locals Ximo i Abdelassis van ser traslladats als centres hospitalaris per una forta entrada el primer i una brutal agressió el segon i on per moments es van viure escenes preocupants perquè el jugador va perdre la consciència i no se´n recordava de res (indignant i lamentable).

Bé tornem al partit, durant la primera part es va veure un joc molt directe per part d'ambdós equips i un Salou superagressiu. Jefrey al minut 15 tindria la primera quan es quedava sol davant de Clavé i la seva passada a Ferreres era interceptada inextremis per un defensa visitant quan el davanter es disposava a marcar a plaer. Minuts després 20 Xixo no arribava per mil.límetres a una pentinada de Ferreres a còrner tret per Jefrey. De nou Jefrey (23') i Iku (26') xutaven des de la frontal i les seves rematades es perdien per sobre de la porteria visitant. Al minut 30 arribaria la forta entrada sobre Ximo a l'alçada de la cadera i que provocava el seu trasllat al centre hospitalari. Minut 44 espectacular intervenció de Clavé a rematada d'Iku sol a l'àrea petita. Minut 48 clar penal comès sobre Abdelassis, l'àrbitre no el xiula i contra ràpida del Salou aprofitada per Chico per fer el 0 a 1 al marcador. Així finalitzava la primera part. Miguel al descans era substituït per una forta entrada al peu que li impossibilitava continuar.

La segona part començà amb la brutal agressió al minut 51 sobre Abdelassis per un cop de puny sense estar la pilota en joc que el deixà out i ràpidament era traslladat al centre hospitalari i on es van viure moments d'incertesa per la gravetat de la situació (no val la pena anomenar el nom d'aquest individu -ja ho voreu a l'apartat d'expulsions). Els locals intentaven buscar l'empat i el porter visitant s'erigia en heroi amb dues grans intervencions amb els peus a rematades de Ferreres a boca de canó, minuts 60 i 62 de partit. Els visitants intentaven sortir a la contra donada la insistència dels locals i fruit d'això feien el segon al minut 73 per mediació de Sergio al quedar-se sol davant d'Enric i creuar-li la pilota. I minuts després 78 feien el tercer per mediació de Martinez a centrada de falta. Els locals en lloc d'afonar-se van treure de nou la casta i es van viure quinze minuts excepcionals que quasi provoquen la remontada. Ferreres feia el primer al minut 85 quan aprofitava una pentinada d'Iku i efectuava una rematada creuada impossible per a Clavé. I de nou Ferreres feia el segon al transfomar un clar penal comès sobre Xixo al minut 88. A partir d'aquí atac i gol dels locals, gran jugada de Pier al minut 90 amb passada de la mort a Jefrey i la seva rematada a boca de canó era aturada magistralment per Clavé quan tot el camp cantava el gol, minut 91 Iku es queda sol davant de Clavé i la seva rematada surt per sobre de la porteria visitant. Minut 92 Ferreres no pot rematar inextremis després d'un out tret per Pier i pentinat per Albert. Minut 93 xut de Xixo que surt fregant el pal de la porteria de Clavé, etc... però en aquesta ocasió la pilota no va voler entrar i la sort no va acompanyar als locals. Finalment el partit acabaria amb el resultat de 2 a 3 per als visitants.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Enric, Albert, Ximo (Miguel) (Marc Castells), Jordi Esmel (Joan Esmel), Aleix, Pier, Jefrey, Abdelassis (Dani), Xixo, Iku i Ferreres.

UD SALOU: Clavé, Duran (Lozano), Botero, Chico (Martínez), Gómez, Bocio, Eduardo, Dolcet, Piqué (Rubén), Torres (Sergio) i Aleix (Adrian).

TARGETES:

Grogues per a Albert, Aleix, Pier, Xixo, Iku, Ferreres i Joan Esmel de la UD Jesús i Maria.

Grogues per a Clavé, Duran, Chico, Dolcet, Torres i Boquet de la UD Salou.

Expulsió per vermella directa a Adrian de la UD Salou (51').

Àrbitre: Diego Ruedas Cuenca.