dilluns, 11 d’abril del 2011

JUST REPARTIMENT DE PUNTS EN UN PARTIT MARCAT PER LA FORTA CALOR QUE FEIA EL DISSABTE A LES 4 DE LA TARDE AL MUNICIPAL DE LA SÉNIA

Partit molt travat durant la primera part. Destacar dues accions clares de gol per part d'ambdós equips. Xixo va tindre la primera al minut 14 quan després d'una magnífica assistència de Pier es quedà sol davant de Xavi Barreda i la seva rematada era aturada magistralment pel porter local. Responia Joan Zaragoza al minut 18 quan sol a l'interior de l'àrea rematava per sobre de la porteria visitant. Minuts després 34' gran assistència de Geira a Pier que retallava magistralment al defensa i la seva rematada sortia fregant el pal dret de la porteria local. I finalment al minut 44 rematada al pal de Carlos Alberto després d'una gran jugada de Joan Villarroya. La primera part acabava amb un marcador parcial d'empat a zero.

La segona part començà amb un CF La Sénia que va marcar dos gols en quinze minuts per errades defensives visitants. El primer al minut 50 quan Carlos Alberto aprofitava un mal refús de la defensa visitant després d'un còrner i sol al segon pal engaltava un gran xut que s'introduïa com un obús a la porteria defensada per Joan. I el segon al minut 60 amb una ingenua pèrdua de pilota al mig del camp per part de la defensa visitant i efectuant una rematada creuada des de la frontal de l'àrea impossible per a Joan. Els visitants ràpidament van moure fitxa amb l'entrada de quatre jugadors al terreny de joc que van donar aires nous a l'equip i en els darrers 25 minuts van ser capaços d'empatar el partit i fins i tot de gaudir d'ocasions per guanyar-lo. El primer gol arribava al minut 73 quan Geira aprofitava una gran assistència de Pier a falta comesa sobre Dani i sol a l'interior de l'àrea afusellava a Xavi Barreda. I el segon gol arribava al 82 quan Ferreres rematava impecablement amb el cap un servei de falta de Pier. D'aquí dins al final pressió agobiant dels visitants i gran defensa local que va poder mantindre el resultat.

ALINEACIONS:

CF LA SÉNIA: Xavier Barreda, Villarroya (Robert), Albert Mestre (Damián), Manu, Litmi, Tolosà, Querol (George), Zaragoza, Enric, Alfonso (Ramon) i Jordan (Carlos Alberto).

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Ximo, Aleix (Sebas), Pier, Jefrey (Joan Esmel), Geira, Miguel (Dani), Xixo (Marc Castells), Iku i Ferreres.

TARGETES:

Grogues per a Querol i Enric del CF La Sénia.

Groga per a Sebas de la UD Jesús i Maria.

GOLS:

1-0 minut 50 Carlos Alberto
2-0 minut 60 Carlos Alberto
2-1 minut 73 Geira
2-2 minut 82 Ferreres

Àrbitre: Agustí Martí Gómez.