dilluns, 2 de maig del 2011

BON PARTIT A LA SANTA CREU ENTRE DOS EQUIPS QUE VAN ANAR A BUSCAR LA VICTÒRIA EN TOT MOMENT

Primera part dominada pels visitants, molt ben posats i gaudint d'ocasions a part del gol de Geira (43'). Albert Forcadell aturava magistralment des de la frontal un fort xut de Ximo de falta a la base del pal esquerre de la porteria local (8'). Minuts després (12') Iku sol al segon pal marrava una claríssima ocasió quan la seva rematada amb el cap sortia fregant el pal esquerre de la porteria local. Els locals disposarien de la seva ocasió al minut 20 amb un centre xut enverinat de Pau amb gran intervenció de Joan. Continuava el domini visitant i Albert inextremis no arribava a una centrada de Pier de falta (33'). Finalment al minu 43 arribaria el primer gol visitant quan un "murri" Geira robava la pilota a Xavi Gisbert i es quedava sol davant del porter local i el superava amb una rematada ajustada al pal esquerre. Minut 44 gran ocasió de Jefrey després d'una gran pared amb Ferreres i la eva rematada era rebutjada per un defensa local quan s'introduïa a l'interior de la porteria. La primera part acabava amb el parcial de 0 a 1 per als visitants,

La segona part començà amb una doble ocasió per als visitants Iku i Albert que efectuaven dues rematades seguides amb gran intervenció de Forcadell (46') després d'un còrner tret per Jefrey. L'infortuni arribava per als visitants al minut 50 quan Jordi Esmel rebutjava malament i li donava la pilota morta a Eugeni que sol a l'interior de l'àrea afusellava a Joan. Resposta immediata dels visitants i de nou gran gol de Geira amb una impecable rematada de cap a centrada de falta de Pier (57'), Resposta dels locals i gran ocasió de Nacho (59') amb una rematada amb el cap a centrada d'Aleix amb gran aturada de Joan. Minut 61 penal d'Iku sobre Albert Castell i Aleix el fallava enviant la rematada fora. I al minut 70 arribaria l'empat local quan Eugeni amb clara posició de fora de joc aprofitava una passada d'Aleix i afusellava a Joan. D'aquí fins al final arribades a les dues àrees amb una clara ocasió per a ambdós equips, Aleix per als locals i Geira per als visitants però el resultat no es mouria. Finalment repartiment de punts a la Santa Creu (2-2).

ALINEACIONS:

CF JESÚS CATALONIA: Albert, Cosido, Xavi Gisbert, Isaac, Aleix, Mario (Fatsini), Joel, Stephane, Eugeni, Pau (Nacho) i Albert Castell.

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Ximo, Jordi Esmel. Sebas, Pier (Xixo), Jefrey (Joan Esmel), Geira (Miguel), Mateo (Aleix), Iku (Dani) i Ferreres.

TARGETES:

Groga per a Albert Castell del CF Jesús Catalonia.

Expulsió per doble amonestació a Eugeni del CF Jesús Catalonia (82').

Grogues per a Joan i Albert de la UD Jesús i Maria.

Expulsió amb vermella directa al porter suplent Enric (67') quan es trobava a la banqueta de la UD Jesús i Maria.