dilluns, 28 de febrer del 2011

VAM JUGAR CONTRA CATORZE..............PERO VAM SER MILLORS!!!!!

GRAN JESÚS I MARIA AL MUNICIPAL DE LA CANONJA!!! I PER A MÉS "INRI" UN DELS DOS LINIERS ÉS NATURAL DE LA CANONJA, VERGONYÓS..... ES COMENÇA A NOTAR LA MÀ NEGRA DEL VALLS? TRANQUILS QUE QUAN DISPOSAREM D'AQUESTES PROVES-ALGUNES JA LES TENIM- LES APORTAREM.

Gran Jesús i Maria al municipal de la Canonja que tot i les adversitats que van haver durant tot el matx va demostrar el lloc que ocupa a la taula classificatòria. Sortida a per totes dels visitants i Pier després d'una magnífica jugada on es desfeia de dos rivals enviava un centre xut que s'estavellava al travesser de la porteria defensada per Rodri. Al minut 10 arribava la primera jugada pol.lèmica quan s'assenyalava un penal inexistent a favor de La Canonja quan un jugador local xutava a la cuixa de Sebas i posteriorment el rebot de la pilota tocava involuntàriament a la mà del jugador visitant i l'àrbitre assenyalava penal amb la sorpresa generalitzada. Narcís el transformava fent pujar l'únic gol del partit al marcador. Els visitants van continuar pressionant i Jefrey al minut 13 rematava sol a l'interior de l'àrea i la pilota sortia fregant el pal dret de la porteria de Rodri. Abdelaziz al minut 15 no arribava per mil.límetres a una pentinada d'Iku després d'un còrner tret per Jefrey. I finalment al minut 23 arribaria la segona jugada pol.lèmica i que va marcar el partit, excepcional passe de Pier a Iku que el deixava sol davant de Rodri i assistia a Ferreres que feia gol i l'àrbitre que ja havia donat el gol l'anul.lava incomprensiblement a instàncies del linier (VIU A LA CANONJA) baix la indignació dels jugadors i afició visitant. I no s'acabaria aquí la festa, minut 45 còrner claríssim a favor del Jesús i Maria que el mateix linier dóna sacada de porteria i set jugadors van a protestar i l'àrbitre dels set solament amonesta a Sebas que ja en tenia una del penal i l'expulsa. VERGONYÓS!!!!! La primera part acabava amb el marcador d'un a zero per als locals.

Segona part atac i gol dels visitant amb un joc de PUNDONOR I CORATGE amb un home menys davant d'una canonja que intentava generar contres. Minut 60 espectacular parada de Rodri a xut de Ferreres a l'interior de l'àrea i minut 65 de nou Ferreres marrava una claríssima ocasió quan una gran assistència de Pier l'habilitava sol davant de Rodri i la seva rematada sortia llepant el pal esquerre de la porteria local. Pilotes i més pilotes a l'interior de l'àrea local però no volia entrar, xuts, rebots, rematades però no era el dia. Abraham al minut 86 disposava de l'única ocasió dels locals però Joan amb una gran intervenció va evitar el gol. Finalment el partit i l'espectacle va finalitzar amb el resultat definitiu d'1 a 0 per als locals.

ALINEACIONS:

CF CANONJA: Rodri, Abraham, Doncel, Peña, Pablo, Donoso, Leo (Miguel), Macias, Gómez (Bargalló), Alberto (Armando) i Narcís (Jordi).

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Ximo, Jordi Esmel (Aleix), Sebas, Pier, Jefrey (Joan Esmel), Geira (Xixo), Abdelassis (Marc Castells), Iku i Ferreres.

TARGETES:

Grogues per a Abraham, Peña, Donoso, Macias, Salva i Rojas (entrenador) del CF Canonja.

Expulsió per doble amonestació de Doncel al minut 87.

Grogues per a Jordi Esmel, Abdelassis i Marc Castells de la UD Jesús i Maria.

Expulsió per doble amonestació de Sebas de la UD Jesús i Maria al minut 45.

Àrbitre: Alejandro Luque Aguilar assistit del famós linier José Fernández Gómez (La Canonja, Catalunya, Spain).

1 comentari:

xavi ha dit...

Això és espectacular ficar aquestes coses és de no saber perdre. Primera que el linier no és de La Canonja es de Tarragona però no passa res, segon tot el món sap que a l'última jugada hi ha una falta no corner això és el que pita l'arbitre i ademés no es pot anar a protestar com va anar a protestar el jugador del Jesus y Maria, la va buscar ell la segona perquè s'ha de ser conscient que amb targeta mai s'ha de protestar. És molt fàcil quan es perd dir que ha sigut per l'àrbitre, això em recorda lo mateix que li passa al Madrid amb el Barça, que com no pot amb ells necessita buscar escuses.

Molta sort amb els proxims partits