dilluns, 7 de febrer del 2011

LA UD JESÚS I MARIA SUMA TRES PUNTS MÉS EN EL PITJOR PARTIT DISPUTAT AQUESTA TEMPORADA A L'AUBE

Les importants baixes i la ressaca de la festa d'aniversari de dissabte d'un dels capitans de l'equip -Ximo- van passar factura a l'Aube davant d'un Ulldecona necessitat de punts.

El partit va ser molt travat però amb ocasions. Els locals van tindre quatre oportunitats molt clares a la primera part. Albert al minut 10 després d'un gran embolic dintre de l'àrea visitant enviava una rematada al núvols quan es trobava sol davant de Xavi. Minut 23 gran jugada de Geira per la banda esquerra de l'atac local i la seva centrada era desaprofitada per Ferreres al segon pal quan es trobava sol davant del porter falduc. Minut 26 excepcional jugada de Jefrey que es desfeia de tres defenses i el seu xut del vèrtex de l'àrea era aturat per un gran Xavi. I finalment Mateo al minut 37 sol davant de Xavi no arribava per mil.límetres després d'una centrada de falta de Ximo. Els visitants només van arribar una vegada amb una rematada de Yassine que sortia desviada de la porteria defensada per Enric al minut 12.

La segona part va continuar com la primera però aquest cop les ocasions es van materialitzar. Geira al minut 53 feia el primer després d'una gran assistència de Xixo a l'espai que el deixava sol davant de Xavi i el superava amb un dribling i la seva rematada s'introduïa a la porteria visitant. Abdelassis feia el segon al 70 quan rematava impecablement una centrada de còrner de Jefrey. Ferreres tindria el tercer al minut 76 quan es quedava sol davant de Xavi i la seva rematada era aturada amb una mà magistral. Finalment els visitants maquillarien el resultat al minut 90 quan Alin sol a l'interior de l'àrea aprofitava una centrada de Pere. Finalment el partit acabaria amb el marcador definitiu de 2 a 1 per als locals.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Enric, Albert, Ximo, Jefrey (Dani), Geira (Gerard Betoret), Abdelassis, Marc Castells, Miguel (Joan Esmel), Xixo (Aleix), Mateo i Ferreres.

CF ULLDECONA: Xavi, Lluc, Ruben, Rafel (Pere), Dani, Cili, Labernia (Roig), Zurab (Alin), Millan (Alfredo), Yassine i Ivan Abat.