dimarts, 7 de desembre del 2010

GRAN JESÚS I MARIA, GRAN AFICIÓ I UN AUBE QUE EMBOGEIG D'ALEGRIA...

... EN UNA VICTÒRIA DAVANT D'UN JESÚS CATALÒNIA QUE HA SIGUT EL MILLOR EQUIP QUE ENS HA VISITAT I MALGRAT LES BAIXES DE JUGADORS CLAUS COM FERRERES, CEBOLLA i NICO.

La primera part va començar amb molt de respecte entre ambdós equips i amb un joc amb molt de centrecampisme i poques ocasions. Els visitants tindrien la primera al minut 15 quan Albert Castell (el milor visitant) controlava una pilota a l'interior de l'àera i la seva rematada sortia fregant el pal esquerre de la porteria defensada per Enric. Però seria Geira qui avançaria als locals al minut 21, amb una pilota enlairada que controlà magistralment, es va desfer de dos defenses i la seva rematada creuada era impossible per a Marcos. Albert al minut 30 tindria el segon quan es quedava sol després d'una centrada de Ximo arran d'una falta comesa pels visitants i la seva rematada amb el cap sortia per sobre de la porteria de Marcos. De nou Albert Castell avisava al minut 35 quan enviava un xut des del vèrtex de l'àrea amb gran intervenció d'Enric. Finalment al minut 44 l'àrbitre assenyalava un fora de joc incomprensiblement a Pier quan es quedava sol davant Marcos i en la jugada següent (45') arribaria l'empat visitant quan Ximo cometia un clar penal sobre Albert Castell i era transformat pel pitxixi Aleix. La primera part acabava amb l'empat parcial a un gol.

La segona part va ser la millor dels locals a casa. Jefrey al minut 47 després d'una gran assistència de Xixo es plantava sol davant de Marcos i la seva rematada era rebutjada amb una espectacular intervenció. Seguien pressionant els locals i Jordi Esmel feia el segon (60') amb una rematada amb el cap a l'interior de l'àrea després d'un còrner tret per Jefrey. Minuts després (65') de nou l'incommensurable Albert Castell feia l'empat a l'aprofitar un mal refús de Ximo i plantar-se sol davant d'Enric i afusellar-lo. Els locals no van baixar la guardia i de nou Mateo al minut 75 feia el tercer amb una excel.lent rematada amb el cap després d'un out tret per Miguel i prolongat per Geira. Minuts després 79 gra jugada de Jefrey que es desfà de dos defenses i la seva centrada no va ser aprofitada per mil.límetres per Joan Esmel. Els locals van continuar pressionant i seria finalment Joan Esmel qui certificaria la victòria al minut 90 després de "robar" la pilota a la defensa visitant, plantar-se sol davant de Marcos i col.locar-li la pilota magistralment per baix, fent pujar el quart al marcador davant d'un Aube ple de seguidors que embogien per moments. Finalment el partit acabava amb el resultat definitiu de 4 a 2 per als locals.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Enric, Albert, Ximo (Aleix), Jordi Esmel, Sebas, Pier (Joan Esmel), Jefrey, Geira (Marc Castells), Abdelassis (Miguel), Xixo i Mateo.

CF JESÚS CATALÒNIA: Marcos, Cosido, Iniesta, Isaac (Castillo), Aleix, Joel (Escrihuela), Stephane (Solla), Eugeni (Xavi Gisbert), Nacho (Javaloyes), Fatsini i Castell.