dilluns, 13 de desembre del 2010

HA VALGUT LA PENA ESPERAR 34 ANYS .........

LA UD JESÚS I MARIA ES CONVERTEIX EN L'EQUIP EBRENC MILLOR CLASSIFICAT A LA PRIMERA TERRITORIAL QUAN FALTEN TRES JORNADES PER FINALITZAR LA PRIMERA VOLTA

Espectacular remontada la protagonitzada pels jesusimariencs al municipal de Cambrils en una segona part de futbol total amb una pressió asfixiant sobre l'àrea local que va generar dos gols, un pal i infinitat de parades del porter Vila, autèntic protagonista del partit i que va evitar un marcador una mica més abultat.

Durant la primera part es va veure un futbol especulatiu amb dos equips que es tenien molt de respecte i només cal destacar un gol anul.lat a Jefrey al minut 15 després d'una gran passada de Ximo que l'habilitava sol davant de Vila i marcava amb un xut creuat i el gran gol dels locals al minut 33 quan José Manuel engaltava un xut que entrava per tot l'escaire de la porteria defensada per Enric després d'un mal refús defensiu i que feia pujar l'únic gol local al marcador. Destacar també les lesions de Jefrey al minut 25 i de Mateo al minut 35 per estrabades musculars i que van deixar el seu lloc a Miguel i Aleix respectívament.

La segona començà amb un atac i gol dels visitants. Ferreres al minut 47 es quedava sol davant de Vila després d'una passada de Miguel i la seva rematada s'estavellava a la base del pal esquerre de la porteria local. Miguel al minut 51 feia una rematada que superava a Vila i era refusada inextremis pel defensa local Zeus sobre la ratlla de gol. Minut 55 nova rematada de Ferreres des de fora de l'àrea i espectacular intervenció de Vila. Minut 58 gran xut de Jordi Esmel des del vèrtex de l'àrea i nova intervenció del porter local. Minut 65 centre xut de Miguel que sortia fregant l'esquadra esquerra de la porteria local. I finalment al minut 75 arribaria l'empat visitant quan Ferreres sense deixar caure la pilota al terra feia una perfecta vaselina que superava al porter local després d'una gran passada a l'espai de Marc Castells. Continuaven pressionant els visitants i al minut 82 arribaria el segon quan després d'un embolic dintre de l'àrea local arribava la pilota a Albert i feia una magistral assistència a Geira que el deixava sol davant de Vila i feia una rematada creuada impossible per al porter local. D'aquí fins al final control absolut dels visitants i victòria final per 1 a 2.

ALINEACIONS:

CF CAMBRILS UNIÓ: Vila, Zeus (Oribe), Víctor, José Manuel, Youseff, Rabasso (Maestre), Mañas (López), Revull, Torné (Gracia), Pitarch i Muriana (Balsells).

UD JESÚS I MARIA: Enric, Albert, Ximo, Jordi Esmel, Sebas, Jefrey (Miguel), Geira, Xixo (Marc Castells), Mateo (Aleix), Joan Esmel (Abdelassis) i Ferreres.