dilluns, 29 de novembre del 2010

ESPECTACULAR PARTIT EL QUÈ ES VA VEURE A LA FANECADA ENTRE DOS EQUIPS QUE VAN ANAR EN TOT MOMENT A BUSCAR LA VICTÒRIA ......

... I AIXÒ QUE ELS JESUSIMARIENCS VAN JUGAR DES DEL MINUT 53 AMB UN JUGADOR MENYS PER L'EXPULSIÓ DE CEBOLLA

Fulgurant sortida local i Adrià al minut 1 es quedava sol davant de Joan que amb una gran intervenció evitava el primer per als locals. Aquesta jugada seria el preludi del primer gol local que arribava al minut 3 quan el mateix Adrià guanyava l'esquena a la defensa visitant i es plantava sol davant de Joan i el superava amb una rematada creuada. Els visitants es van treure la son de les orelles i Ferreres al minut 10 després de robar una pilota a la defensa local efectuava un fort xut amb gran intervenció del porter local Rodri. Al minut 12 arribaria l'empat visitant a l'aprofitar Nico una pilota morta a l'interior de l'àrea després d'una gran jugada de Jefrey (el millor del partit) afusellant a Rodri. El partit continuava molt anivellat i el local Alberto al minut 22 no arribava per mil.límetres després d'una gran passada de Toni. Xixo al minut 30 tindria una gran ocasió per als visitants quan sol a l'àrea petita errava una rematada després d'una gran assistència d'un gran Pier. El mateix Pier amb un magristral llançament de falta feia lluïr al porter local Rodri al minut 35. La primera part acabava amb el marcador parcial d'empat a un gol.

La segona part començava igual que la primera i Adrià al minut 47 tornava a guanyar l'esquena a la defensa visitant i es quedava de nou sol davant de Joan i el superavaamb una rematada creuada. Minuts després 53 Cebolla era expulsat per una manotada involuntaria al local Alberto amb una pugna estant la pilota en joc. Els visitants enlloc d'esfonsar-se van anar a per totes. Malgrat això Saül al minut 57 tindria la gran oportunitat per fer el tercer gol per als locals però sol davant de Joan va enviar la piltota fora. Al minut 60 arribaria l'empat visitant quan Sebas engaltava un fort xut des de fora de l'àrea que era desviat per Trinquet i s'introduïa a la porteria local. Minuts després Geira 67 tindria el tercer per als visitants quan després d'una magnífica assistència de Jefrey es plantava sol davant de Rodri i la seva rematada era interceptada pel gran porter local. Els cananeus van pressionar molt amb un joc molt directe però la gran defensa visitant es va mostrar implacable i abortava qualsevol acció i els visitants a la contra creaven molt de perill i al minut 89 arribaria la gran intervenció del partit del porter local Rodri quan Ferreres marxava amb molta habilitat del central Pau i la seva rematada que anava per tot l'escaire era interceptada amb una increïble mà canviada. Al minut 90 arribaria l'expulsió del local Santi després d'una forta entrada sobre Jordi Esmel i en motiu de la mateixa Geira de nou sol davant de Rodri enviava la pilota per sobre de la porteria. Finalment el partit acabava amb el resultat final d'empat a dos gols.

ALINEACIONS:

CD ALCANAR: Rodri, Jan, Pau, Trinquet, Genis, Adrià (Morralla), Ivan, Alberto, Saül (Santi), Paulo i Toni,

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Ximo (Miguel), Sebas, Pier (Aleix), Jefrey (Marc Castells), Cebolla, Xixo (Geira), Mateo, Ferreres i Nico (Jordi Esmel).

TARGETES:

Grogues per a Pau, Trinquet, Saül, Paulo, Santi i Bel (banqueta) del CD Alcanar.

Expulsió amb vermella directa de Santi al minut 90 del CD Alcanar.

Expulsió amb vermella directa de Cebolla al minut 53 de la UD Jesús i Maria.

GOLS:

1-0 minut 3 Adrià
1-1 minut 12 Nico
2-1 minut 47 Adrià
2-2 minut 60 Sebas

Àrbitre: Emilio Rincon Martínez.