dimarts, 2 de novembre del 2010

LA SORT TORNA A ESQUIVAR A UN JESÚS I MARIA QUE VA MERÈIXER UNA GOLEJADA A LA SEGONA PART

... (QUATRE PALS I GRAN QUANTITAT D'INTERVENCIONS DEL PORTER VISITANT DORADO)

Bona entrada al Camp de l'Aube amb uns seguidors locals que van donar suport en tot moment al conjunt local.

La primera part va ser molt travada amb dos equips que es van tindre molt de respecte. Els locals van gaudir de dues oportunitats clares per mediació de Cebolla al minut 15 amb una rematada amb el cap després d'una gran centrada de Nico amb gran intervenció de Dorado i la segona una rematada de cap d'Albert al minut 21 després d'una centrada de Ximo de falta que va sortir per sobre de la porteria visitant. Els visitants gaudirien de la seva millor ocasió al minut 25 amb una rematada de Gili des de la frontal amb una excel.lent resposta de Joan. La primera part acabava amb un marcador parcial d'empat a zero.

La segona va ser un atac i gol dels locals. Pier al minut 47 enviava la pilota al travesser després d'una forta rematada a gran passada de Jefrey. Cebolla al minut 48 amb el cap estavellava de nou la pilota al travesser després d'un còrner tret per Jefrey. Ferreres al minut 60 estavellava la pilota al pal dret de la porteria visitant amb una forta rematada després d'una gran assistència de Geira i Jefrey al minut 64 estavellava la pilota al pal esquerre de la porteria defensada per Dorado.

Els visitants van aprofitar la seva única ocasió amb un mal refús de Jordi Esmel al vèrtex de l'àrea que era aprofitat per Rafa i superava a Joan amb una rematada creuada (74'). Seguidament els locals van reaccionar i Albert empatava el partit al minut 76 després d'una gran jugada de Pier que es desfeia de dos contraris amb gran habilitat, arribava a la linia de fons i la seva centrada era rematada amb el peu a l'interior de l'àrea petita. A partir d'aquí de nou atac i gol dels locals i dues grans aturades de Dorado, la primera al minut 81 a rematada de Jefrey sol a l'interior de l'àrea i la segona de Joan Esmel al minut 88 quan es quedà sol davant de Dorado després d'una clara contra local. Finalment el partit acabaria amb l'empat (1-1) al marcador totalment injust pels mèrits d'uns i altres.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Ximo, Jordi Esmel (Abdelassis), Sebas, Pier, Jefrey (Joan Esmel), Geira, Cebolla, Ferreres i Nico (Mateo).

CF CALAFELL: Dorado, Adrià, Juan, Pineda, Campanera, Gili (Cano), Julio, Díaz (Martínez), Zamora (Manuel), Oller (Rafa) i Ayoub.