dilluns, 1 de març del 2010

Un solitari gol d'Iku a la mitja hora dóna tres punts molt valuosos als jesusimariencs que continuen invictes a l'aube...

sumant dotze victòries en dotze partits.

El partit va ser molt travat amb un joc directe i contínues interrupcions i faltes. Els corberans creaven perill a pilota parada però la defensa local i un gran Joan van evitar qualsevol problema. Els jesusimariencs van avisar al minut 7 quan Ferreres va empalmar un xut des de fora de l'àrea que va sortir fregant l'escaire de la porteria defensada per Gerard. Els corberans molt disciplinats i acumulant gent al darrera tallaven continuament les jugades de l'equip local. Però al minut 31 arribà el gol local per mediació d'Iku amb una rematada amb el cap a l'interior de l'àrea a pentinada de Dani a còrner tret per Jefrey. Posteriorment Ferreres al minut 35 tindria el segon quan a centrada de Miguel rematava sol amb el cap al segon pal i la pilota sortia "llepant" la porteria de Gerard i Ximo amb un espectacular llançament de falta de trenta-cinc metres enviava la pilota al travesser de la porteria visitant. Fins al final de la primera part, els corberans ho van intentar amb faltes tretes per Gumiel però Joan avortava qualsevol intent.

La segona part va seguir la tònica del partit i va ser el jugador local Ferreres qui va desaprofitar la millor ocasió al fallar un llançament de penal comès sobre Jefrey al minut 65 de partit. Minuts després (75') els corberans es van quedar amb un jugador menys per expulsió de Josep i els locals van saber administrar el resultat fins al final del partit.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel, Sebas, Jefrey (Pedro), Miguel (Òskar), Mateo (Mathieu), Iku i Ferreres.

CF CORBERA D'EBRE: Gerard, Josep, Mañà, Gumiel, Colat, Blanch (Guiu), Martos, Vives, Sisco (Adrià), Sancho i Barceló (Jordi).

TARGETES:

Grogues per a Albert, Dani, Sebas, Jefrey, Iku i Ferreres de la UD Jesús i Maria.

Grogues per a Gerard, Gumiel, Colat, Vives, Sisco, Barceló i Guiu del CF Corbera d'Ebre.

Expulsió per doble amonestació de Josep del CF Corbera d'Ebre a minut 75 de partit.

Expulsió al finalitzar el partit del jugador Guiu del CF Corbera d'Ebre per insultar l'àrbitre.

GOLS:

1-0 minut 31 Iku.

Àrbitre: Oliver Castaño Coso