dilluns, 8 de març del 2010

Punt de treball, sacrifici, esforç, pundonor, coratge i ambició dels jesusimariencs al municipal de Santa Bàrbara...

... tot i l'injusta expulsió de Ximo al minut 39 de partit i que ens va obligar a jugar amb un home menys durant mitja hora.

Primera part de respecte entre dos equips que es van dedicar a practicar un joc directe en un camp de reduïdes dimensions i amb ocasions a les dues àrees a pilota parada amb còrners i faltes. La primera ocasió va ser per a Albert al minut 5 amb una rematada amb el cap a l'interior de l'àrea petita que va sortir desviada a còrner tret per Jefrey. La rèplica va ser una remata de Bolaji al minut 8 amb gran intervenció de Joan. Minuts més tard avisaven Dani (18') amb una rematada a l'interior de l'àrea amb aturada de Forcadell i Jefrey (25') amb una canonada des de fora de l'àrea que va sortir un xic desviada de la porteria local. L'ocasió més clara dels planers va ser una rematada de falta de Vilanova al minut 35 des del vèrtex de l'àrea amb gran aturada de Joan i que posteriorment va ser rebutjada per Dani a còrner. Tot seguit arribava l'injusta expulsió de Ximo (39') per una falta comesa a l'alçada de les banquetes i què com a molt hagués pogut ser sancionada amb targeta groga.

La segona part va començar amb un Jesús i Maria que amb un home menys va anar a buscar la victòria recuperant el seu habitual joc de triangulació amb un Jefrey entrelinies que creava molts de dubtes als locals i amb un gran i espectacular Sebas que es va tirar a l'espatlla l'equip i que amb el seu joc enèrgic va motivar als jugadors blancs i vermells. Els locals, amb un home més, continuaven amb un joc molt directe davant d'una gran defensa visitant que avortava qualsevol acció de perill. Al minut 69 de partit es produïa l'expulsió del local Sisko amb dues targetes grogues per una falta comesa sobre Jefrey. El mateix jugador treïa la falta i Forcadell realitzava una espectacular parada. De nou Iku i Ferreres amb dues rematades dintre de l'àrea haguéssin pogut avançar als visitants i finalment Jefrey de nou de falta veia com la seva rematada sortia fregant el pal dret de la porteria local.

Els jesusimariencs després de la derrota de la UE Jonquera del grup 15è de la segona territorial són l'únic equip invicte de tota Catalunya des de la 1ª divisió fins a la 2ª territorial i amb un partit menys continuen mantenint la mateixa distància sobre el segon classificat del grup.

ALINEACIONS:

CF SANTA BARBARA: Forcadell, Saez (Forcadell II), Pio, Najer, Ferran, Sisko, Vilanova, Stephane (Navarro), Oriol, Borrell (Pau) i Bolaji.

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel (Abdelassis), Sebas, Jefrey, Miguel, Mateo, Iku (Òskar) i Ferreres.

TARGETES:

Grogues per a Saez, Najer, Vilanova, Nadal i Bolaji del CF Santa Barbara.

Expulsió per doble amonestació de Sisko (69') del CF Santa Barbara.

Grogues per a Joan, Sebas, Ferreres, Òskar i Abdelassis de la UD Jesús i Maria.

Expulsió directa per a Ximo (39') de la UD Jesús i Maria.

Àrbitre: Carlos Martí Patiño