dilluns, 22 de febrer de 2010

Ni la lamentable actuació del col.legiat Sr. Ricardo Martins Lima pot trencar la imbatibilitat dels jesusimariencs...

... que amb una setmana menys continuen mantenint la mateixa distància -catorze punts- sobre el segon classificat.

Durant els primers quaranta-cinc minuts als jesusimariencs els va costar adaptar-se al terreny de joc davant d'un Horta que arribava a l'àrea de Joan amb un joc molt directe. Fruit d'això els jugadors locals van gaudir de dues ocasions, la primera amb una rematada des del vèrtex de l'àrea de Salva al minut 15 amb gran intervenció de Joan i la segona de Jordi Prats al minut 18 amb una rematada amb el cap a centrada de Misut per sobre de la porteria del porter visitant. Poc a poc els visitants van anar despertant-se i al minut 22 Chema realitzà una gran intervenció després d'un cop de cap de Ferreres a out tret per Miguel. Tot seguit minut 24 arribà la primera jugada conflictiva del partit quan de nou Ferreres pentinà un out tret per Miguel i el defensa local Iván Prats controlà la pilota dintre de l'àrea amb les mans i posteriorment la va "despenjar" i l'àrbitre del partit a tres metres de la jugada no va assenyalar res. Els visitants ho seguien intentant i fruit d'això Jefrey al minut 41 a passada d'Iku amb un espectacular control dintre de l'àrea baixà la pilota i afusellà a Chema, fent pujar el 0 a 1 al marcador. Tot seguit Ximo de falta directa al minut 43 va tenir el segon però Chema amb la punta dels dits ho va evitar i així va acabar la primera part.

Els segons quaranta-cinc minuts van ser molt travats i amb constants interrupcions. No obstant això Ferreres va gaudir de dues clares ocasions per sentenciar el partit. La primera al minut 53 amb gran assistència de Jefrey que el deixà sol davant de Chema i la seva rematada va sortir fregant el pal i la segona al minut 57 amb una rematada a l'interior de l'àrea que va ser refusada amb els peus pel porter local. Els locals amb un joc directe intentaven aconseguir l'empat i de nou Joan al minut 59 va realitzar una gran intervenció a xut des del vèrtex de l'àrea de Salva. A partir d'aquí van venir les expulsions, la primera al minut 75 quan l'àrbitre del partit decideix enviar a la dutxa al local Misut i al visitant Abdelaziz que feia trenta segons que havia entrat al terreny de joc per una enganxada a la banda amb empentes entre ambdós jugadors. El partit continuava obert sense un dominador clar i sense ocasions fins que al minut 85 va arribar la rigurosa expulsió del capità visitant Albert per doble amonestació. Els locals amb un jugador més ho van saber aprofitar i Salva al minut 86 empatava el partit amb una forta rematada creuada des de l'interior de l'àrea a la qual un gran Joan no va poder arribar. Però per a més desesperació visitant al minut 90 arribà la segona jugada conflictiva del partit, quan Jefrey controla la pilota a l'interior de l'àrea visitant, dribla al defensa local que toca de nou la pilota amb la mà i fa caure al davanter visitant. L'àrbitre xiula l'acció però incomprensiblement la treu fóra de l'àrea i assenyala falta davant la incredulitat dels jugadors tant locals com visitants. Finalment el partit va acabar amb el resultat final d'1 a 1.

ALINEACIONS:

CDR HORTA DE SANT JOAN: Chema, Prats I (Diego), Vives, Joel, Susaneta, Dani, Martorell (Badia), Misut, Salva, Prats II i Manero.

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel (Abdelaziz), Sebas, Jefrey (Mathieu), Miguel (Òskar), Mateo, Iku i Ferreres (Pedro).

AMONESTACIONS:

Grogues per a Chema i Diego del CDR Horta de Sant Joan.

Expulsió directa minut 75 a Misut del CDR Horta de Sant Joan.

Grogues per a Ximo, Esmel, Jefrey, Iku i Ferreres de la UD Jesús i Maria.

Expulsió directa minut 75 a Abdelaziz de la UD Jesús i Maria.

Expulsió per doble amonestació minut 85 a Albert de la UD Jesús i Maria.

GOLS:

0-1 minut 41 Jefrey
1-1 minut 86 Salva

Àrbitre: Ricardo Martins Lima