dilluns, 1 de febrer del 2010

Treballada victòria dels jesusimariencs al municipal de La Devesa davant d'un filial rapitenc que no els ho va posar gens fàcil

La primera part va ser molt travada i amb molt de centrecampisme, amb un filial rapitenc que intentava imposar el seu ritme i un Jesús i Maria replegat intentant sortir a la contra. Destacar només dues accions perilloses, la primera per als jesusimariencs al minut 10 amb una rematada a boca de canó de Ferreres amb gran intervenció d'Òscar i un altra per als rapìtencs per mediació de Saki al minut 23 quan es quedà sol davant de Joan i la seva rematada fou aturada pel porter jesusimarienc amb una mà extraordinària.

A la segona part va canviar la dinàmica del partit i els jesusimariencs van sortir a per totes. Fruit d'això Iku inaugurà el marcador al minut 52 amb una rematada creuada amb el cap a còrner tret per Jefrey. Els rapitencs van intentar reaccionar i Reverté va tenir l'empat al minut 57 amb una rematada enverinada des de fora de l'àrea amb una gran intervenció de nou de Joan. Els blancs i vermells ben posats i amb molta actitut sortien amb contres ràpides i l'entrada de jugadors com Òskar, Iván i Mathieu van aportar aire fresc a l'equip. Fruit d'això al minut 77 arribà el gran gol de Jefrey després d'una gran passada d'Òskar amb una canonada des del vèrtex de l'àrea que entrà per l'escaire de la porteria d'Òscar Montesinos. D'aquí fins al final control visitant davant d'un filial rapitenc que ho va seguir intentant.

ALINEACIONS:

UE RAPITENCA B: Òscar, Joan, Escrihuela, Rocha, Rogerio, Alejandro, Reverté, Saki, Roy, Chavo (Paco) i Solé.

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel (Mathieu), Sebas, Jefrey, Abdelaziz, Miguel (Òscar), Iku i Ferreres (Iván).

TARGETES:

Grogues per a Joan, Rocha, Rogeiro, Roy i Chavo de la UE Rapitenca B.

Grogues per a Miguel, Iku i Iván de la UD Jesús i Maria.

GOLS:

0-1 minut 52 Iku
0-2 minut 77 Jefrey

Àrbitre: Daniel López Jiménez.