dilluns, 25 de gener del 2010

VICTÒRIA de lluita, coratge, ambició, ganes ..... dels jesusimariencs davant d'un equip que es va dedicar a no deixar-los jugar

Assetjament local durant els primers vint minuts amb clares ocasions a part del gol d'Iku al minut 5 amb una rematada amb el cap a out tret per Miguel. El mateix Miguel al minut 2 engaltava una "volea" des del vèrtex de l'àrea amb gran intervenció de Tomàs Paulino amb el peu. Ferreres minut 8 estavellava la piltota al pal amb una rematada a l'interior de l'àrea petita, Dani minut 13 tot sol davant de Paulino fallava incomprensiblement, Mateo minut 17 no controlava una pilota dintre de l'àrea petita amb el porter deltebrenc assegut al terra i de nou Iku minut 19 fallava una ocasió clarissima davant de Paulino després d'haver-se-li escapat la pilota.

A partir d'aquet minut 20 el partit es va anivellar amb un joc molt físic i directe. Iku amb dues rematades des de fora de l'àrea va poder fer el segon però va topar amb Tomàs amb dues grans intervencions. Els deltebrencs aprofitaven el joc directe buscant als seus dos puntes i en una jugada aïllada Sandal va recuperar una pilota al centre del camp i va fer una passada a Reverter, el qual de primeres creuà la pilota a Robert que afusellà a Joan fent l'empat a un al minut 39 de partit, resultat amb què va acabar la primera part.

La segona part fou de nou clarament d'insistència local davant d'un Deltebre ben posat intentant jugar a la contra sense ocasions. La pressió local era insistent i Esmel minut 59 tot sol a boca de canó va tindre el segon però la seva rematada va sortir desviada. Els locals ho anaven intentant i finalment al minut 79 arribà la jugada del gol de la victòria local amb un gran control de Jefrey dintre de l'àrea, se´n va d'un defensa i la seva centrada es controlada per Dani a l'interior de l'àrea i afusellà al porter Paulino davant del "deliri i explosió" de més de tres-cents jesusimariencs que es trobavan a l'Aube. Tot seguit minut 85 arribà la jugada pol.lèmica del partit quan el jugador visitant Oriol -única ocasió del Deltebre entre els tres pals a la segona part- fa una rematada des de fora de l'àrea que tocà el pal i baixà al terra demanant els deltebrencs gol i posteriorment la rematada de Gilabert es refusada magistralment per Albert.

Finalment el partit es va acabar amb victòria local per dos gols a un.

El partit va transcòrrer amb gran civisme i esportivitat i l'únic que es pot lamentar és que durant el partit que els jugadors deltebrencs que es trobaven a la banqueta van trencar-la i que al final del partit i un cop dintre del vestuari van trencar els vidres de les finestres. LAMENTABLE I INDIGNANT !!!!!!!

Gràcies AFICIÓ pel vostre recolzament i per la vosra ACTITUT d'esportivitat!!! UN 10 PER AL FRONT PARTIDALENC!!!!!!

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel (Abdelassis), Sebas, Jefrey (Ivan), Miguel (Òskar), Mateo, Iku i Ferreres.

UE DELTEBRE: Paulino, Cristian, Pani (Ramos), Navarro, Mateo, Oriol, Cornejo, Lletí, Sandal, Reverté (Gilabert) i Robert.

TARGETES:

Grogues per a Ximo i Jefrey de la UD Jesús i Maria.

Grogues per a Navarro i Robert de la UE Deltebre.

GOLS:

1-0 minut 5 Iku
1-1 minut 39 Robert
2-1 minut 79 Dani

Àrbitre: Carlos Bello Sanz