dimarts, 19 de gener del 2010

ESPECTACULAR primera part que va deixar el partit sentenciat davant d'un equip amb molta fortalesa física que es va veure superat en tot moment

Seguint la tònica dels partits disputats com a locals, els blancs i vermells van sortir en "tromba" i Ferreres avisava al minut 3 amb una espectacular jugada amb un gran "dribling" que deixà assegut a Sam i amb rematada amb gran aturada d'Ayala amb el peu. Tot seguit minut 5 gol anul·lat a Jefrey després d'una falta treta on no va demanar la "tanca". Al minut 10 arribava el primer gol del partit per mediació d'Iku a l'aprofitar a l'interior de l'àrea una centrada de Sebas amb una rematada creuada. Mateo al minut 13 enviava la pilota al travesser després d'una pentinada de Ferreres a out tret per Miguel. Ferreres feia el segon al minut 23 amb una espectacular rematada amb el cap després d'un còrner tret per Jefrey. Minuts després (30') arribava la jugada del partit amb una triangulació entre Miguel i Esmel amb passada a l'espai a Jefrey que d'esquena a la porteria i amb un defensor enganxat a l'esquena feia una passada increïble al segon pal a Miguel i feia pujar el tercer al marcador.

L'Ametlla de Mar només va xutar una vegada a porteria per mediació de Morillo amb una falta amb gran intervenció de Joan (35'). Finalment Jefrey (44') va tenir el quart a les seves botes quan després d'una paret amb Ferreres es quedava sol davant d'Ayala i la seva rematada sortia fregant el pal.

La segona part va ser molt travada amb moltes faltes i interrupcions. No obstant això Dani amb dues rematades seguides a boca de canó (55') va poder fer el quart però les grans intervencions d'Ayala ho varen evitar. Els locals es van quedar en deu jugadors al minut 64 per expulsió per doble amonestació de Jefrey i això ho va aprofitar l'Ametlla per estirar línies però sense crear perill davant d'un sòlid Jesús i Maria. El partit es va equilibrar de nou amb l'expulsió per doble amonestació del defensa visitant Sam (73'). Finalment l'Ametlla va fer el seu gol al minut 86 amb una rematada de cap de Manel a l'aprofitar una centrada de Morillo. Tot seguit Òskar (88') va tenir el quart per als locals quan es quedà sol davant d'Ayala i la seva canonada va ser refusada amb el peu pel porter calero.

Destacar la gran afluència del públic que va donar suport en tot moment a l'equip local !!!!!!!

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel (Mathieu), Sebas (Pedro), Jefrey, Miguel (Òskar), Mateo (Abdelassis), Iku i Ferreres.

SCER L'AMETLLA DE MAR: Ayala, Pagà, Sam, Tono, Margalef, José Mari (Manel), Avram (Brull), Dani, Rovira I (Margalef), Morillo i Rovira II (Jerez).

GOLS:

1-0 minut 10 Iku
2-0 minut 23 Ferreres
3-0 minut 30 Miguel
3-1 minut 86 Manel

TARGETES:

Grogues per a Esmel i Ferreres de la UD Jesús i Maria.

Expulsió per doble amonestació a Jefrey 64' de la UD Jesús i Maria.

Grogues per a Pagà, Tono, Avram, Dani i Rovira I de la SCER L' Ametlla de Mar.

Expulsió per doble amonestació a Sam 73' de la SCER L'Ametlla de Mar.

Àrbitre: Moisés Vizcarro Caparrós.