dimarts, 24 de març del 2009

SI VOLEN VEURE FUTBOL ESPECTACLE I GOLS VINGUIN ELS DIUMENGES A LA TARDE AL CAMP DE L’AUBE

Una tarde més i en van tres de seguides es va veure futbol espectacle al camp de l’Aube, on un jesús i maria pletòric va fer-li quatre gols a la rapitenca “b”.

La primera part va ser igualada si bé el nostre equip va gaudir de diverses oportunitats clares per mediació de Jefrey i Jesús Ferreres amb bones intervencions del porter rapitenc Carrasco. Els rapitencs ben posicionats sobre el terreny de joc van aguantar les embestides locals fins que Dani al minut 45 de la primera part va obrir la llauna a l’aprofitar una pilota morta a l’interior de l’àrea i la va creuar davant de la sortida de Carrasco. Els visitants van protestar el gol i fruit d’això el seu jugador Garriga va veure la segona targeta groga que li suposà l’expulsió.

La segona part va ser un atac i gol del nostre equip amb moltes ocasions, tres de les quals van ser aprofitades. Jesús Ferreres al minut 60 feia el segon amb un gran cop de cap, Jefrey amb un xut espectacular que va entrar com un obús per l’escaire de la porteria de Carrasco feia el tercer al minut 70 i Òskar Velàsquez al minut 75 feia el quart després d’una gran passada de Mathieu.

En definitiva, bon partit i tres punts més que fan mirar de “ben prop” la part alta de la classificació.

ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert (Mathieu), Dani, Ximo, Aleix (Abdelassis), Sebas (Claudio), Jefrey (Josep), Miguel (Òskar), Mateo, Iku i Jesús.