dimarts, 17 de març de 2009

ESPECTACULAR I CONTUNDENT VICTÒRIA DELS JESUSIMARIENCS DAVANT DEL CF PINELL I SEGON HAT-TRICK DE JESÚS FERRERES

D’aquesta manera es pot resumir el partit disputat diumenge a la tarda a l’Aube. El nostre equip conscient de la importància del partit va sortir a per totes i Mateo amb un gran cop de cap després d’un córner tret per Jefrey avançava als blancs i vermells al minut 13 de partit.

El CF Pinell va intentat reaccionar i el seu jugador Kodro treia una falta molt perillosa al minut 20 i el nostre porter Joan va realitzar una gran intervenció, primer aturant el tret de falta i després rebutjant una rematada a boca de canó del davanter visitant Font.

A partir d’aquí començà la gran tarda del “killer” Jesús Ferreres. Primer al minut 35 quan es quedà tot sol davant del porter visitant Ferran després d’una pentinada d’Iku a un tret de banda de Miguel afusellant-lo amb un fort tret i fent el segon de la tarde. Després al minut 40 aprofitant un nou córner tret per Jefrey, avançant-se al primer pal i rematant espectacularment amb el cap feia el tercer del nostre equip.

La segona part va tenir menys intensitat, amb un CF Pinell jugant amb deu jugadors per l’expulsió de Kodro i un Jesús i Maria que es va dedicar a deixar passar el temps i controlar la situació. No obstant això, Iku al minut 70 després d’un nou córner tret per Jefrey rematava al pal i de nou l’oportunisme del “killer” Ferreres posava el quart gol al marcador.

Finalment, el pinellans al minut 88 de partit van maquillar el marcador amb el gol de penal de Sergi Rodríguez, que posava el definitiu 4 a 1 al marcador.

ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Aleix (Abdelassis), Sebas (Josep Mª), Jefrey (Mathieu), Miguel (Òskar), Mateo, Iku i Jesús (Lluís).