dilluns, 30 de març del 2009

DE NOU FUTBOL ESPECTACLE AL CAMP DE L’AUBE DAVANT D’UN EQUIP DE “PROVOCADORS I MARRULLEROS”

De nou i un cap de setmana més futbol espectacle dels jesusimariencs davant d’un dels equips més “provocadors i marrulleros” que han passat pel nostre camp aquests darrers anys. El visitants van veure vuit targetes grogues i van patir fins a tres expulsions inclosa la del seu entrenador.

La primera part va ser de respecte mutu però les millors ocasions les va tenir el nostre equip com ara un cop de cap de Jesús Ferreres a boca de canó a la sortida d’un còrner que va sortir fregant el pal. El CE Ascó només va inquietar la porteria de Joan a pilota parada.

La segona part: FUTBOL ESPECTACLE per part dels blancs i vermells amb tres gols espectaculars i fins i tot amb un penal fallat i múltiples ocasions que haguéssin pogut acabar amb un resultat d’escàndol. El primer gol va arribar al minut 50 després d’una espectacular jugada de Ximo que va creuar tot el camp driblant-se fins a quatre contraris i assistint a Sebas que davant la sortida de Marc li va creuar la pilota. El segon arribà al minut 62 amb un gran cop de cap d’Iku a la sortida d’una falta treta per Jefrey i el tercer, com no, obra del killer Jesús Ferreres al minut 65 a l’aprofitar una pilota morta a l’interior de l’àrea asconenca. Després va arribar la jugada del partit, quan el nostre jugador Miguel va fer una carrera de quaranta metres i es quedà tot sol davant de Març, el driblà i li va fer penal. El Killer Ferreres, llançador de penals, li va donar la pilota al mateix Miguel i la llàstima fou que el va fallar.

En definitiva, el marcador final de 3 a 0 es va quedar curt.

ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Sebas, Jefrey (Lluís), Abdelassis (Òskar), Miguel (Mathieu), Mateo, Iku i Jesús (Claudio).