divendres, 17 d’octubre del 2008

UNA ERRADA DEFENSIVA COL.LECTIVA PRIVA D’UN EMPAT JUST A LA UD JESÚS I MARIA AL MUNICIPAL DE CAMARLES

El partit es pot resumir d’aquesta manera, quan al minut 33 el jugador ampollero Perelló va marcar un gol després de la sacada d’un còrner i d’una badada defensiva local.

Fins llavors el partit havia estat igualat i amb una gran despesa física per part d’ambdós equips, amb una ocasió per part dels locals quan Jack tot sol davant de Costes la va enviar als núbols i una per part dels visitants quan després d’un despiste defensiu el jugador Jordi tot sol va xutar la pilota al pal.

La segona part va començar amb l’expulsió del local Ivan, minut 49. A partir d’aquest moment, els blanc i vermells enlloc de baixar anímicament es va enfortir i van exercir una gran pressió al camp ampollero, sense moltes ocasions però amb gran lluita i coratge.

La jugada clau que hagués pogut suposar l’empat va ser un clar penal sobre Jefrey, quan després de driblar dos defenses va rebre una forta entrada a l’àrea ampollera que l’àrbitre del partit no va voler xiular (... pot ser al fortí de l’Aube si que l’hagués xiulat).

Gran despesa i entrega dels locals que com a mínim van merèixer l’empat.

ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA:

Joan, Albert, Josep Mª (Mathieu), Abdelaziz, Ximo (Mateo), Iku, Aleix, Jefrey, Ivan, Jack i Àlex (Josep).