dilluns, 20 d’octubre del 2008

ROBO “A MANO ARMADA” AL MUNICIPAL D’HORTA DE SANT JOAN

Gran partit dels blancs i vermells al camp del fins ahir equip lider del grup 1 de la segona territorial.

Un “penal de festes” i que només va veure l’àrtibre del partit xiulat al minut 60 a favor de l’equip local va evitar la merescuda victòria dels homes de David Torres.

Gran primera part dels visitants amb un espectacular gol al minut 20 de Jack Cid amb un xut que va entrar per tot l’escaire de la porta de Chema. L’equip va estar en tot moment ben posicionat i va controlar el joc directe de l’Horta de Sant Joan. Destacar la seguretat defensiva de l’equip, el gran control del centre del camp i les arribades perilloses de la davantera.

La segona part començà amb una gran intervenció del porter Chema amb un xut d’Àlex de falta que entrava per tot l’escaire i amb una rematada de Jack Cid que va sortir fregant el pal després d’una gran jugada individual d’Ivan.

L’Horta de Sant Joan continuava amb un joc directe que en tot moment era controlat per la defensa blanc i vermella, fins que va arribar al minut 60 “el penal de festes” que va regalar l’àrbitre a l’equip local i que va ser transformat per Jordi Prats.

D’aquí al final continues interrupcions provocades pel nefast arbitratge del Sr. Balcells, que va pitar més de cinc faltes inexistents “al borde” de l’àrea visitant que van ser resoltes molt bé per la defensa i el porter Joan.

En definitiva, GRAN PUNT ACONSEGUIT AL CAMP DE LIDER!!!!!

ALINEACIÓ: Joan, Albert, Dani, Abdelaziz, Josep Mª (Mateo), Iku, Aleix, Sebas, Ivan (Mathieu), Jack i Àlex.