dilluns, 27 d’octubre de 2008

ESPECTACULAR I EMOCIONANT VICTÒRIA DELS BLANCS I VERMELLS AL MUNICIPAL DE PINELL DE BRAI

Remuntada èpica dels homes blancs i vermells a un dels camps més difícils de la categoria. El municipal de Pinell de Brai va ser una olla a pressió amb molts d’aficionats locals però els lleons de David Torres van fer durant la darrera mitja hora un esforç titànic que va suposar el resultat definitiu d’un gol a dos.

Durant la primera part el nostre equip es va dedicar a aguantar l’envestida local amb un joc molt directe. L’equip va estar en tot moment molt ben posat i concentrat i Àlex al minut 35 va fer el primer avís a la porteria local amb un xut de trenta metres que va tocar al pal.

El CF Pinell va gaudir d’una molt bona ocasió quan després d’una rematada de cap Aleix la va treure de sota els pals.

La primera part va acabar amb el resultat inicial de 0 a 0.

La segona part començà a l’igual que la primera i al minut 60 va arribar el gol de penal dels locals amb un mal refús del defensa Dani tocant la pilota involuntàriament amb la mà. El local David va transformar el penal que quasi va ser aturat per Joan.

A partir d’aquí el nostre equip va estirar línies buscant en tot moment l’empat, el qual va arribar per mediació d’Iku, quan després d’un xut d’Ivan que va anar de pal a pal, va ser rematat a boca de canó suposant l’empat a ú.

Després grans ocasions per part del “Galgo de Sant Jaume” Ivan quan es queda tot sol davant de Ferran i fa un xut gairebé sense força i rematada de nou d’Iku a boca de canó que va sortir desviada per mil·límetres.

L’èxtasi final arriba al minut 78, quan Ivan després d’una falta que li fan a ell mateix la transformà per tot l’escaire de la porteria de Ferran, el qual malgrat intentar tocar la pilota acabà caient amb mala postura i va ser retirat per lesió, fet que va provocar que un defensa local acabés el partit de porter.

D’aquí al final grans ocasions dels visitants per part de Jack Cid, Àlex i Ivan amb rematades i grans intervencions del porter local que haguessin pogut ampliar el marcador final.

En definitiva, TRES PUNTS D’OR i ara després de la castanyada a pel filial de la Rapitenca: diumenge dia 2 de novembre a les 12 hores !!!!

ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Sebas (Abdelaziz), Mateo, Iku, Aleix, Jefrey (Ximo), Jack, Ivan (Miguel) i Àlex.