dimarts, 17 de novembre del 2009

Victòria pràctica i merescuda dels jesusimariencs davant d'un filial del remolins bítem molt lluitador i amb molta fortalesa física

Els de remolins van sortir amb molta empenta i Sisco Balagué al minut 3 de partit va gaudir de la primera i única ocasió clara de gol dels locals quan va estavellar la pilota al travesser de la porteria defensada per Joan després d'una falta comesa per Dani, el qual involuntariament i amb una acció totalment fortuïta "va xafar el cap" al davanter local Sanchez que immediatament fou substituït per David Martínez.

Poc a poc els jesusimariencs van anar agafant les rendes del partit i Albert va avisar al minut 10 amb una rematada tot sol a l'interior de l'àrea local que va sortir un "pèl" desviada. Tot seguit Jefrey al minut 15 va executar un espectacular llançament de falta amb una gran intervenció del porter local. L'ocasió més clara la va tenir Dani amb una rematada amb el cap que es va estavellar a la base del pal dret de la porteria defensada per Àlex (minut 25). La resta de la primera part va continuar molt travada i amb molt de contacte físic per part de dos equips molt treballadors.

El partit es va decantar a favor dels visitants a partir de la segona part i més en concret al minut 48 de partit quan el killer Ferreres es va avançar a la defensa local i va efectuar una espectacular rematada amb l'interior del peu que es va "col.lar" per la dreta de la porteria defensada per Àlex després d'una gran assistència de falta de Ximo. Tot seguit els locals van patir l'expulsió del defensa Àlex Fernández per una dura entrada al jugador visitant Sebas (minut 57). Els visitants continuaven arribant i generant ocasions i fruit d'això Jefrey sentenciava el partit amb el segon gol al minut 68 a l'aprofitar una indecissió del porter i de la defensa local. A partir d'aquí els visitants van dedicar-se a controlar el partit amb algunes arribades clares i els locals ho intentaven amb molta empenta però sense crear ocasions de gol.

ALINEACIONS:

UE REMOLINS-BÍTEM "B": Àlex, Anguera, Àlex Fernández, Baucells, Arasa (Sisco Faiges), Abel, Zaragoza (Pozo), Montserrat (Fuster), Sisco Balagué (Pallarés), Lluís i Ivan (Martínez).

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani. Ximo, Esmel (Pedro), Sebas, Jefrey (Ivan), Abdelaziz, Miguel (Òskar), Mateo i Ferreres.

TARGETES

Groga a Abel de la UE Remolins Bítem B.

Roja directa a Àlex Fernandez de la UE Remolins Bítem B al minut 57.

GOLS:

0-1 minut 48 Ferreres
0-2 minut 68 Jefrey

Àrbitre: Oriol Pombó Chorto