dilluns, 2 de novembre de 2009

Seixanta minuts de bon futbol, quatre gols i moltíssimes ocasions desaprofitades pels locals i trenta minuts de profunda relaxació.

Aquest és el resum del que va succeir al camp de l'aube el passat dissabte entre la UD Jesús i Maria i el CF Benifallet.

Els locals com cada setmana van sortir molt forts i Iku al minut 9 de partit feia el primer amb una gran rematada de cap després d'un out tret per Miguel. Ferreres feia el segon al minut 17 amb una altra rematada amb el cap després d'una gran centrada de l'ex del benifallet Esmel. Tot seguit Ferreres (minut 22) fou substituït ja que va començar el partit amb molta febra.

La pressió dels locals era asfixiant: Òskar amb una rematada amb el cap després d'una centrada de Miguel estavellava l'esfèric al pal dret de la porteria defensada per David (minut 25), Miguel driblava el porter i la seva rematada era rebutjada a sobre de la línia de gol pel defensa visitant Ahmed (minut 27), Albert després d'un còrner tret per Jefrey rematava amb el cap fregant el pal de la porteria benifalletenca (minut 30), Òskar de nou tot sol davant del porter enviava una rematava excessivament creuada a l'esquerra de la porteria visitant (minut 35) i Ximo enviava un obús amb una falta de trenta metres amb gran intervenció de David (minut 38). Finalment Mateo amb una rematada des de l'exterior de l'àrea molt ajustada al pal dret de la porteria benifalletenca feia el tercer (minut 44).

El CF Benifallet no va xutar entre els tres pals de la porteria defensada per Joan durant tota la primera part.

La segona part començà amb la mateixa tònica i Iku de nou feia el quart amb una rematada amb el cap després d'una falta penjada per Ximo (minut 55).

A partir del minut 60 els locals es van relaxar totalment "pensant ja anticipadament en la castanyada" i Povill al minut 65 amb una falta molt ben executada que va entrar per l'escaire de la porteria de Joan feia el primers per als visitants. Tot seguit gran intervenció de Joan amb rematada a l'interior de l'àrea de Marc (minut 73) i finalment de nou Marc acursava distàncies al minut 85 després d'una indecissió de la defensa local. És a dir, tres xuts i dos gols.

Tot i això els locals van gaudir de tres oportunitats claríssimes, quan primer Ivan (minut 70), Òskar (minut 88) i Jefrey (minut 90) tot sols davant de David erraven els seus xuts.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani (Pedro), Ximo, Esmel, Sebas, Jefrey, Miguel (Ivan), Mateo (Mathieu), Iku (Abdelaziz) i Ferreres (Òskar).

CF BENIFALLET: David, Emilio (Eduard), Àlvar (Cristian), Marc, Moisés, Albernio (Eric), Floro, Povill, Moha I, Ahmed i Moha II.

GOLS:

1-0 minut 9 Iku
2-0 minut 17 Ferreres
3-0 minut 44 Mateo
4-0 minut 55 Iku
4-1 minut 65 Povill
4-2 minut 85 Marc

TARGETES:

UD JESÚS I MARIA: Grogues a Dani i Ivan.

CF BENIFALLET: Grogues a Àlvar, Marc, Moha I i Moha II.

Àrbitre: Alvaro Cesar Díaz Moniz