dilluns, 19 d’octubre del 2009

SET DE VICTÒRIES

Set de victòries (sis de sis) per a la UD Jesús i Maria que realitza el millor començament de la seva història a la segona territorial.

Els jesusimariencs seguint la mateixa tònica de les darreres setmanes van començar molt fort el partit i fruit d'això Abdelaziz amb un gran xut des del vèrtex de l'àrea que va entrar per tot l'escaire de la porteria visitant inaugurava el marcador al minut 1 de partit. A partir d'aquí el partit es va igualar amb un CF Santa Bàrbara molt lluitador i amb gran fortalesa física que tancava molt bé els espais i que sortia a la contra. La diferència del partit a la primera part va ser la "pegada" dels locals i com no del seu Killer Jesús Ferreres que amb dos gols als minuts 20 i 28 feia pujar el tres a zero al marcador. El primer amb una forta rematada amb la cama dreta que no va poder ser refusada pel porter visitant i el segon amb un gran cop de cap a l'interior de l'àrea després d'un out tret per Miguel. Els planers van gaudir de dues ocasions per mediació de Pau amb grans intervencions del porter local Joan.

La segona part (fins al minut 70) va continuar la tònica de la primera però va ser a partir d'aquest minut quan els locals van "prèmer" de nou l'accelerador i després del gol olímpic d'Ivan (minut 73) van gaudir de clares ocasions per haver augmentat el marcador amb dos ú contra ú de Mathieu que no va saber resoldre davant de porter visitant. Els planers amb deu des del minut 74 van dedicar-se a "aguantar el temporal" sense apropar-se a la porteria local.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Sebas (Esmel), Òskar (Ivan), Abdelaziz (Pedro), Miguel (Mathieu), Mateo (Claudio), Iku i Jesús.

CF SANTA BÀRBARA: Lluís, Renau, Najer, Pio (Edgar), Saez, Fernando, Stephane, Oriol (Barceló), Arasa, Navarro (Gallardo) i Pau (Florin).

TARGETES GROGUES:

Ximo, Sebas i Pedro per la UD Jesús i Maria.

Renau i doble amonestació per Carlos (55' i 74').

GOLS:

1-0 minut 1 Abdelaziz
2-0 minut 20 Ferreres
3-0 minut 28 Ferreres
4-0 minut 73 Ivan.

Àrbitre: José González Ferrer.