dilluns, 5 d’octubre del 2009

La UD Jesús i Maria en va tenir prou amb vint minuts per liquidar el partit davant d'un lluitador CDR Horta de Sant Joan

que tant sols va efectuar una rematada a porta durant tot el partit.

Els jesusimariencs van sortir molt forts i amb molta empenta i fruit d'això Aleix ja va avisar al minut 1 de partit amb una rematada de cap a boca de canó que Chema - l'heroi del partit- va salvar inextremis amb una gran intervenció. Al minut 3 va arribar el gran gol de Jefrey quan va recollir al vèrtex de l'àrea un refús de la defensa visitant i va fer una espectacular vaselina. L'equip local va ser atacant i Miguel al minut 17 amb una contra va fer el segon a passada de Jefrey amb una rematada amb el peu al primer pal. Tot seguit Jesús Ferreres al minut 19 va tenir el tercer però de nou una meravellosa mà de Chema va rebutjar la pilota a còrner.

L'Horta durant la primera part no es va aproximar a l'àrea de Joan. Els locals creaven molt de perill a pilota parada i tant Iku al minut 50 com Dani al 55 van efectuar dues rematades amb el cap que van sortir fregant els pals de la porteria defensada per Chema. Al minut 70 va arribar la jugada més perillosa dels locals durant la segona part quan Jefrey es va quedar tot sol davant Chema i va efectuar una passada de la mort a Ferreres i no va poder arribar per mil.límetres. L'Horta va tindre la seva única ocasió al minut 75 quan Jordi Prats va efectuar una canonada de fora de l'àrea amb gran intervenció del porter local Joan. Els darrers minuts van ser de total control per part de l'equip local.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel (Mateo), Aleix (Abdelassis), Sebas, Jefrey (Ivan), Miguel (Òskar), Iku (Pedro) i Jesús.

CDR HORTA DE SANT JOAN: Chema, Joel, Vives (Jordi Prats), Fornós (David), Salva, Dani, Adrià, Badia (Ernest), Garcia, Ivan (Alfred) i Mars.

AMONESTACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Sense amonestacions.

CDR HORTA DE SANT JOAN: Targetes grogues a Adrià, Ivan i Mars.

GOLS:

1-0 minut 3 Jefrey
2-0 minut 17 Miguel

Àrbitre: David Pinel Fernández.