dimecres, 21 de gener del 2009

EMPAT INSUFICIENT DELS JESUSIMARIENCS AL MUNICIPAL D’ASCÓ AMB MOLTES OCASIONS DESAPROFITADES AL SEGON TEMPS

Aquest es el resum del partit disputat ahir a la tarda al municipal d’Ascó.

La primera part va ser igualada i ens vam avançar al marcador al minut 10 per mediació de Jesús Ferreres amb un gran cop de cap aprofitant una centrada d’Iku. Els asconencs van empatar al minut 15 amb una rematada de cap de Manu després d’un còrner tret per Pete. El joc es va concentrar al mig del camp amb poques arribades a una i altra àrea.

La segona part va començar amb un penal comès per Ximo sobre Paco Lorenzo que va ser transformat per Pete al minut 50 de partit. El nostre equip va empatar també de penal comès sobre Jesús Ferreres que va ser transformat per ell mateix al minut 59 de partit i que va suposar l’expulsió per doble amonestació del jugador local Chico.

A partir d’aquí gran pressió del nostre equip amb clares ocasions d’Iku tot sol davant de Cabacés, Jefrey, Òskar, Jesús, etc.... que no es van saber transformar acabant-se el partit amb el resultat definitiu de 2 a 2.

ALINEACIÓ: Joan, Albert, Dani, Ximo (Josep Mª), Aleix, Sebas, Jefrey (Lluís), Miguel (Òskar), Mateo, Iku i Jesús (Claudio).