dilluns, 12 de gener de 2009

DERROTA INJUSTA DELS JESUSIMARIENCS DAVANT DEL FILIAL AMPOSTÍ

Així es pot resumir el partit d’ahir disputat al Camp de l’Aube. La primera part va estar anivellada tant amb gols com amb ocasions. Iku va avançar al nostre equip al minut 13 després d’un cop de cap amb un “out” tret per Aleix i els ampostins van empatar al minut 35 amb un llançament de falta per mediació de Gallardo. Abans el debutant Jesús Ferreres va tindre el dos a zero quan el seu cop de cap es va estavellar al pal dret de la porteria ampostina. A més, quan es complia el minut 45 de la primera part gran intervenció del porter visitant Castilla després d’un xut de Sebas des de l’àrea menuda que hagués pogut suposar el dos a un.

La segona part va ser un atac i gol del nostre equip amb grans ocasions desaprofitades i intervencions del porter visitant més un altre pal de Jefrey després d’un espectacular llançament de falta i un clar penal no xiulat quan Ferreres va ser agafat dintre de l’àrea per un defensor visitant. Els ampostins es van dedicar en tot moment a controlar la situació i amb una contra al minut 86 de partit van aconseguir l’1 a 2 mitjançant Naigel.

En definitiva, resultat injust pels mèrits d’uns i altres.

ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Sebas, Ximo (Mathieu), Iku, Aleix (Miguel), Jefrey, Jesús, Abdelassis (Òskar) i Mateo (Josep Mª).