dimarts, 16 de desembre del 2008

TIKI-TAKA I FUTBOL ESPECTACULAR AL CAMP DE L’AUBE PER PART DELS JESUSIMARIENCS EN EL SEU PARTIT CONTRA EL CF SANTA BARBARA

D’aquesta manera es pot resumir el partit que va disputar el nostre equip el passat diumenge, amb un futbol de gran qualitat, moltes arribades a l’àrea visitant, gols espectaculars, etc...

Al minut 20 de partit ja guanyàvem tres a zero, amb dos golassos de Jefrey, el primer de falta i el segon amb una gran paret amb el davanter Aleix i un altre gol d’Albert després d’un còrner executat per un espectacular Jefrey.

La tònica del partit sempre va ser la mateixa, domini exultant dels jesusimariencs davant un Santa Bàrbara que es veia totalment impotent i amb molt poques arribades.

L’equip va estar molt ben posat al terreny de joc i amb moltes ganes i actitut i demostrant en tot moment que podem aspirar a tot si els jugadors s’ho proposen.

Durant la segona part es van veure quatre gols més, el quart després d’una espectacular jugada d’un “gran” Sebas, el cinquè del debutant després de la greu lesió Òskar Velásquez, el sisè després d’un gran cop de cap d’un recuperat Dani i el setè després d’un penal transformat per Iku, també un dels millors jugadors del partit.

S’hagués pogut augmentar el resultat sino arriba a ser per les grans intervencions del porter visitant Lleixà, que va salvar al seu equip d’una major golejada.

L’equip visitant va aprofitar el relaxament dels jesusimariens per “maquillar” el resultat, fent dos gols en cinc minuts en dues indecisions defensives.

Per últim, dedicar la victòria al jugador del nostre equip Ivan que es trobava present al camp donant-nos suport i a la petita Irene, filla del nostre entrenador, que va ser operada amb èxit el passat dijous a Barcelona.

ALINEACIÓ: Joan (Fatsini), Albert, Dani, Sebas, Ximo, Iku, Aleix (Òskar), Jefrey, Abdelassis (Josep Mª), Miguel (Mathieu) i Mateo (Lluis).