dilluns, 22 de desembre del 2008

DEBACLE AMB MAJÚSCULES PER TANCAR L’ANY 2008

L’efectivitat en la resolució de les jugades de gol d’ambdós equips va marcar el resultat d’un partit que fou excessivament abultat pels mèrits d’uns i altres.

Grans primers vint minuts del CE Perelló, amb gols de Cornejo minut 15 i Domènech minut 20.

El nostre equip va reaccionar amb un gran gol de cap de Dani al minut 25 després d’una centrada de Jefrey. A partir d’aquí gran ocasió desaprofitada per Miguel quant tot sol davant de Gueche no va controlar una passada de Jefrey i xut al pal de Sebas.

El CE Perelló va tancar el partit al minut 70 quan Francesc va marcar el 3 a 1. Després al minut 80 va arribar el 4 a 1 en una contra molt ben portada per mediació de Moreno.

El nostre equip va fallar un penal per mediació de Jefrey i després un gol més que cantat quan Mathieu tot sol baix dels pals de Gueche la va tirar fora incomprensiblement.

Ja al minut 93 en temps de descompte va arribar l’excessiu i definitiu 5 a 1 en una rematada de Vicent de dintre de l’àrea petita.

Bé, en definitiva s’haurà de millorar la imatge de l’equip en propers partits.

ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Sebas, Ximo (Josep Mª), Iku, Aleix, Jefrey, Abdelassis (Àlex) (Lluís), Miguel (Òskar) i Mateo (Mathieu).

LA UD JESÚS I MARIA us desitja unes bones festes de Nadal i un prósper any 2009!!!!