dijous, 20 de novembre del 2008

DESPRÉS D’UNA PRIMERA MITJA HORA DE GRAN JOC I OPORTUNITATS DE GOL FALLADES ...................... DEBACLE AL MUNICIPAL DE MASDENVERGE

Així es pot ressumir el partit del passat dissabte al municipal de Masdenverge. Durant la primera mitja hora de partit el nostre equip a part del gol d’Iku al minut 20 va disposar d’ocasions suficients per anar-se´n en el marcador amb tres o quatre gols de diferència, per exemple un pal de Jack Cid, una altra ocasió del mateix jugador a porta buida, dos o tres rematades a boca de canó, etc... ocasions més que suficients per deixar el partit sentenciat.


Però ja ho diu la dita: “Qui paga, perdona” i així va ser. Vàrem donar vida al Masdenverge i ho van aprofitar. En dos minuts 45 i 46 –temps afegit- de la primera part ens van remontar el resultat inicial advers, amb dues greus errades defensives.


La segona part va ser la més dolenta disputada fins al dia d’avui, sense capacitat de reacció i cadascún dels jugadors fent la guerra pel seu conte i d’això se´n va aprofitar el Masdenverge marcant dos gols més, el tercer al minut 70 i el quart amb un més que discutit penalti al 90.


En definitiva, debacle blanc i vermella a partir del minut 30 de la primera part.


I tal com diuen els tòpics: s’ha de continuar treballant, ja que tenim equip per a més.


ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani (Mathieu), Sebas, Ximo, Iku, Aleix, Jefrey (Àlex), Josep Mª (Abdelaziz), Jack i Mateo.