dimecres, 12 de novembre del 2008

DERROTA AL CAMP DEL NOU LIDER …………… PERÒ GRAN PRIMERA PART DE FUTBOL DE LA UD JESÚS I MARIA AL MUNICIPAL DE GINESTAR

D’aquesta manera es pot resumir el partit disputat el passat diumenge al municipal de Ginestar. La primera part del nostre equip va ser la millor disputada fins el que portem de campionat, amb un gran futbol desplegat i amb ocasions més que clares per fer gols.

La història del partit hagués canviat si Iku al minut 2 tot sol i a porta buida hagués pogut materialitzar un córner tret per Jack Cid. No vam tenir aquesta sort i tot seguit després d’una primera falta del partit comesa per Àlex (….i per la qual l’àrbitre ja ens va ensenyar la primera targeta) el local Gilabert després d’un mal refús de la nostra defensa engaltà un xut que va entrar com un obús a la porteria defensada per Joan. A partir d’aquí domini total del nostre equip amb clares ocasions no aprofitades per part de Jack, Albert, Jefrey, etc....

El CE Ascó arribava a la contra però sense crear gaire perill, fins que al minut 46 de partit, en temps afegit de la primera part, el local Juan Antonio en clar fora de joc, controla la pilota tot sol davant de Joan i realitza un a passada a Edu per a fer a plaer el segon i definitiu gol del partit.

La segona part començà de nou amb pressió per part del nostre equip, però tant la veterana defensa local com l’àrbitre del partit (...deixant d’assenyalar dos clars penals sobre Iku) van frenar la nostra empemta.

Podem estar contents de l’actitud i la valentia del nostre equip i jugant d’aquesta manera segur que estarem a dalt de la classificació.

Ah!!!, per cert avui ja ens asfalten el camp i en tres setmanes tindrem la gespa artificial. Us invitem a veure a jugadors com Jefrey, Sebas i Iku, els quals ahir van fer un recital de joc ofensiu al municipal de Ginestar.

Ànim jesusimariencs!!!!

ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Sebas, Ximo (Josep Mª), Iku, Aleix, Jefrey, Mateo, Jack (Mathieu) i Àlex (Miguel).