dilluns, 21 de desembre de 2009

Per tancar l'any: futbol ofensiu i espectacular què es va veure el dissabte entre dos equips que es van dedicar en tot moment a jugar a futbol

La primera part va estar molt oberta amb un cf masdenverge molt ben plantat al terreny de joc intentant jugar a la contra davant d'un jesús i maria que portava la iniciativa del joc. Van ser els locals qui van tenir les primeres ocasions: Iku amb un gran xut de fora de l'àrea amb gran intervenció de Rafel, Ferreres amb un ú contra ú davant del porter visitant amb aturada magistral amb els peus i Dani tot sol baix els pals fallava incomprensiblement i enviava la pilota als núbols. Van ser els visitants qui van pegar primer i es van avançar al minut 30 mitjançant Pau Tomàs aprofitant una gran passada a l'espai d'Amador que el deixà sol davant de Joan i li creuà la pilota. Els locals es van refer enseguida i Miguel minut 35 empatava després d'una pentinada amb el cap de Ferreres que l'habilità davant de Rafel i executà una precisa vaselina que feia pujar l'empat al marcador. La primera part acabà amb empat a un al marcador.

La segona part va ser un monòleg dels locals amb sis gols. Ferreres feia el segon al 48' aprofitant una pilota morta a l'àrea visitant després d'un còrner tret per Jefrey, Iku feia el tercer al minut 52 després d'una gran jugada d'Esmel que driblà tres adversaris fent-li la passada defintiva, "sentava" al porter i posava l'esfèric a l'interior de la porteria visitant i Jefrey feia el quart al minut 72 de partit després d'una gran jugada d'Òskar que li feia "la passada de la mort" i només li va caldre empènyer l'esfèric dintre de la porteria visitant. Tot seguit els visitants es van quedar en 10 per expulsió de Robert (74') per una patada sobre Jefrey. Iku feia el cinquè (77') a l'aprofitar un rebuig dintre de l'àrea després d'una falta treta per Ximo. Mateo feia el sisè (79') després d'una gran passada d'Òskar que el deixava sòl davant de Rafel i el superava i finalment de nou Jefrey feia el setè i definitiu (83') amb una forta canonada des del vèrtex de l'àrea.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel (Mathieu), Jefrey, Abdelassis (Pedro), Miguel, Mateo, Iku i Ferreres (Òskar).

CF MASDENVERGE: Rafel, Juan Carlos, Domi (Hierro), Iniesta, Robert, Amador (Felip), Ivan (Juan), Carlos Santos (Eduard), Borras, Romero i Pau.

TARGETES:

Grogues per a Jefrey i Abdelassis de la UD Jesús i Maria.

Grogues per a Rafel, Iniesta i Pau del CF Masdenverge.

Roja directa per a Robert (74') del CF Masdenverge.

GOLS:

0-1 minut 30 Pau
1-1 minut 35 Miguel
2-1 minut 48 Ferreres
3-1 minut 52 Iku
4-1 minut 72 Jefrey
5-1 minut 77 Iku
6-1 minut 79 Mateo
7-1 minut 83 Jefrey

Àrbitre: Ricardo Torao Ndjoli.

BON NADAL i BON ANY NOU PER A TOTHOM!!! PAU, SALUT i FELICITAT i SOBRETOT ......................... 100% FUTBOL!!!!!!!!