dilluns, 4 de maig de 2009

LA UD JESÚS I MARIA S’EMPORTA EL DERBI DAVANT DEL CF CAMARLES

Nou partit a l’Aube i nova victòria, clara i contundent dels jesusimariencs davant d’un gran equip, el CF Camarles, que en tot moment va donar la cara demostrant la seva classificació.

La primera part va ser molt “travada” i amb molt de centrecampisme. No obstant això, les millors ocasions les va tenir el nostre equip que va inaugurar el marcador al minut 10 per mediació de Jesús Ferreres amb una espectacular rematada de cap que va entrar per tot l’escaire de la porteria d’Enric després d’un servei de banda tret per Miguel. De nou Jesús Ferreres va tenir el segon al minut 25 amb una rematada de cap amb gran intervenció d’Enric. El CF Camarles intentava arribar a la porteria defensada per Joan però el nostre equip, molt ben plantat, ho va evitar en tot moment.

La segona part va ser espectacular amb moltes arribades a les dues àrees. El CF Camarles portava el pes del joc i el nostre equip esperant al seu rival i amb ràpides sortides a la contra. Jefrey al minut 60 va estavellar la pilota al travesser amb un impressionant xut, Iku al minut 65 va tornar a estavellar la pilota al travesser amb una rematada de cap i finalment de nou “el Killer” Ferreres al minut 70 feia el segon amb una rematada d’esperó que va sorprendre a Enric. El CF Camarles va reduir distàncies al minut 73 per mediació de Jesús però el nostre equip va sentenciar el partit amb dos gols més. El primer d’Òskar al minut 80 amb una espectacular rematada després d’un nou xut al travesser de Mathieu i finalment Jefrey amb una acció de pilleria de Sebas feia el quart i últim al minut 88 de partit.

ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Sebas, Jefrey (Lluís), Abdelassis, Miguel (Òskar), Mateo, Iku i Jesús (Mathieu).