dilluns, 2 de febrer del 2009

VICTÒRIA DELS JESUSIMARIENCS DAVANT D’UN EQUIP MOLT NECESSITAT DE PUNTS I AMB TROMBA DE PLUJA INCLOSA

La UD Jesús i Maria es va retrobar de nou amb la victòria davant d’un equip molt lluitador i que es jugava molt. El partit va estar passat per aigua, ja que en va caure molta durant tot el partit.

El nostre equip va sortir molt fort i amb gran pressió i va gaudir de bones ocasions que van ser desaprofitades, la més clara per mediació d’Òskar amb gran intervenció del porter Gila. Jefrey va ser l’encarregat d’obrir “la llauna” al minut 25 després d’un còrner que va treure ell mateix i on el porter visitant Gila es va introduir la pilota amb un mal rebuig. Minuts després clar penal sobre Iku que l’àrbitre del partit no va xiular. Els reguerencs a la contra només van tindre un xut de Kiko que va sortir creuat per la porteria defensada per Joan.

La segona part va començar igual que la primera però aquesta vegada les ocasions si que es vàren transformar. Jesús al minut 50 feia el segon en una contra molt ràpida i poc després Iku al minut 60 de cap i després d’un còrner tret per Jefrey feia el tercer. Els reguerencs van reaccionar tot seguit amb un gran gol de Kiko al minut 63 amb un xut que va entrar per tot l’escaire de la porteria de Joan. Els jesusimariencs no es van deixar sorprendre i Sebas al minut 70 després d’una gran jugada de Jesús Ferreres amb passada a l’espai inclosa va quedar-se sol davant del porter reguerenc i va marcar el 4 a 1. Finalment, els reguerencs van “maquillar” el resultat fent el seu segon gol al minut 85 per mediació de nou del jugador Kiko.

Amb aquesta victòria el nostre equip escala posicions a la taula classificatòria amb l’intent de recuperar de nou les primeres posicions.