dimarts, 30 de setembre del 2008

Decepció blanc i vermella al municipal de Benifallet

La UD Jesús i Maria va patir la primera derrota de la temporada contra el CF Benifallet. El conjunt blanc i vermell va sortir predisposat a guanyar el partit i fruit d’això Ivan després d’una passada d’esperó de Jack Cid va inaugurar el marcador al minut 2 de partit.
A partir del minut 15 va venir el malson -mala tarde- del porter visitant Joan quan després d’un xut a l’aire d’un defensor local no va estar encertat en rebutjar la pilota, la qual va tocar directament al pal, i el refús va ser aprofitat pel davanter local Miguel per empatar.
Tot seguit –minut 17- gran gol de Jack Cid –xut per l’escaire- després d’una passada de Sebas.
Fins al minut 25 ocasions “a dojo” del Jesús i Maria, xut al pal d’Ivan, cop de cap d’Albert fregant el pal a la sortida d’un corner i gran rematada de nou d’Ivan amb gran intervenció del porter local Cots.
Al minut 26 torna a empatar el CF Benifallet amb una nova greu errada del porter visitant Joan quan després d’un xut del local Jordi des de quasi mig del camp i que anava fluix acaba tragant-se´l.
La remontada del CF Benifallet es consuma al minut 45 de la primera part quan després d’un còrner tret per Joan, el visitant Ximo en pròpia porta i amb el cap introdueix la pilota.
La segona part, practicament una còpia de la primera part. Més de deu ocasions clares de la UD Jesús i Maria, amb pals, xuts desviats, intervencions del porter visitant, en definitiva molta mala sort.
Els visitants van marcar el quart gol al minut 50 per part d’Ahmet amb una greu errada de marcatge.
Al minut 70 Jack Cid, després d’un penal sobre Jefrey, va retallar les distàncies al marcador situant el 4 a 3.
Entre els minuts 70 i 90 pressió agobiant dels visitants mentre que el CF Benifallet amb més espais arribava a la contra.
L’emoció s’acabà al minut 90 després del gol del local Jordi i que va situar el marcador definitiu de 5 a 3.

ALINEACIÓ DE LA UD JESÚS I MARIA:

Joan, Albert, Dani, Abdelaziz, Ximo, Sebas, Josep Mª (Iku), Jefrey, Ivan, Jack i Mathieu (Àlex).

1 comentari:

Anònim ha dit...

bona nit, potser no varem tenir sort al camp del banifallet, pero penso que tot i aixi tenim un bon equip, almenys en la meva opinió suficient per mantenir la categoria i amb una mica de sort podem estar a dalt.